Pohvala

Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

PostPostao/la zekica_poopy » pet pro 19, 2008 7:52 am

Anek - mislim da si me krivo shvatila, tek onda se NECE za post tipa "aha, ok" nista dobiti :wink:

Pero & Megi - samo ti igraj kaladont nitko nije rekao nista protiv toga :)

jos jednom - postoje topici gdje moze se pisati sto god ti dusa pozeli - offtopic, na slikicama, u zecijoj rupi.
Samo sto trebate znati da na ostalim "ozbiljnim" topicima je nepotrebno pisati:

aha
ok
dobro
potpisujem
joj kak je sladak zeko (znam da vecina nas nece odoliti :) )

i sl.

nije ovo tak strogi forum da ne smijes pogrijesiti pa svi mi imamo svoje zute minute, samo je bitno imati to na umu
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Pero & Megi » pet pro 19, 2008 9:07 am

Ok,hvala. :) :rolleyes: :)
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Charlie » pet pro 19, 2008 11:04 am

Neki postovi u temi su spojeni...nemojte sad na to odgovarat jer ću izbrisat :D :P :wink:

btw skupit ćete mrkve, nije to važno, bitno je da nešto naučite
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Monique » pet pro 19, 2008 14:06 pm

Pa ipak smo dosli nesto nauciti o kunicima, druziti se, pomagati drugima... A ne skupljati mrkvice :)

Zapravo mislim da vise-manje svi imaju fetis na to da imaju sto vise mrkvica jer je to u neku ruku natjecanje, a svi ostali su ti konkurencija. I nije to tako samo na ovom forumu, vec i na drugima, a najvise se vidi (barem po mome misljenju) na blogovima mladih kao sto sam ja - jer u svakom novom postu traze: "I kommajte mi puno!" (kommati - mladenacki izraz za komentirati :D ).

Pa i meni katkad dodje da na nesto odgovorim samo sa 'super', 'zgodno', 'fora' itd. jer imam potrebu da nesto kazem, pa onda sama sebe zaustavim - i prezivim ;D Zelim reci, nista se lose nikome nece dogoditi ako jednostavno preskocimo takav 'jednorijecni', tj. kratki post :)

Btw. ako vam smeta mogu obrisati ovaj post jer je takodjer kratak...

Apsolutno se slažem.
zeko po imenu Pancho :)
-------
The Soul always knows.
-------
prvi dan ljeta '95.
Monique
Zečić
Zečić

Re: Pohvala

PostPostao/la Pero & Megi » sub pro 20, 2008 10:57 am

Pero & Megi je napisao/la:Evo,uskoro će mjesec dana otkako sam registrirana na ovom forumu... :)
Inače sam se registrirala 13.12.2007.,ali mi skoro godinu dana internet nije radio,pa sam izgubila profil i ponovno se registrirala.( zvala sam se afranjko ). :)
Da nisam bila opsjednuta mrkvicama i postovima,dokazuje to da sam u 3 mjeseca na forumu kao ,,afranjko'' imala 14 postova,dakle 0 mrkvica. :)
Zadnja izmjena: Pero & Megi; sri sij 07, 2009 13:53 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ju-ju » uto pro 30, 2008 10:14 am

mrkva više, mrkva manje :carrotroll: :carrotroll:
ionako cemo ih sve pojesti, ha,ha
ali ja bih peri i megi za druzeljubivost i pomoc novim clanovima dala 10kg mrkvica
ju-ju
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Prethodna

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan