Kunić Duško stiago u naš dom!!!!

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

PostPostao/la guljka » pet ožu 27, 2009 10:47 am

Hvala Fluffy :D
guljka
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekica_poopy » pet ožu 27, 2009 11:56 am

ma kad se on malo udomaći neće više gajbu fermati toliko :D

ugl. sada na početku se snalazite kako znate sa čišćenjem, a inače kad je on vani čistite, ali očekujte da će protestirati ako mu nešto nije po volji :rolleyes:

meni poopy zna čak otimati lopaticu iz ruku, to je tako kada shvate da su oni gazde :D
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la guljka » pet ožu 27, 2009 13:21 pm

Hehehehe, ja stvarno nisam znala da su zeke tako dobri, nisam ni trentuka požalila što sam ga uzela
guljka
Kunić
Kunić

PostPostao/la jolanda » pet ožu 27, 2009 18:41 pm

chestitam i ja :D
ja uopshte nemam problema sa chishcenjem..ni ne fermaju mene :)
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la guljka » pon ožu 30, 2009 8:08 am

Evo prijavljujem da sam stavila Dušku posudu za wc neki dan, točno u kut gdje sam vidila da je mokro, frajer u zahodu spava iako sam mu unutra stavila mokru piljevinu da skuži da je to zapravo wc. Ali on i dalje tamo spava.
Držimo mu vrata otvorena cijelo vrijeme dok smo doma, neku večer je izašao, jedva sam ga vratila doma, ali od tada ništa. Dođe on do vrata i promoli glavu vani i šapice ali se brzo vrati nazad.
Inače, zna imati žute minute pa divlja po gajbici, trči s jednog kraja na drugi, piljevina leti na sve strane. Jeli to normalno?
guljka
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekica_poopy » pon ožu 30, 2009 8:54 am

je to je normalno ;D kad se malo oslobodi bude tako radio i po stanu :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la guljka » pon ožu 30, 2009 9:14 am

Uh, već sam se prepala da sam ja dobila neki malo luđi primjerak :D

A imate li koji savjet sa zahodom, što da radim? Kako ga odviknuti od spavanja u toj posudi?
guljka
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekica_poopy » pon ožu 30, 2009 9:30 am

a za pocetak nikako :) evo Leopold je prvi primjerak koji nije odlucio da mu je wc krevet ;D

mozete jedino stavljati tu mokru piljevinu i ako slucajno odabere neki drugi kut za wc - wc-ic premjestiti tamo. I cekat da skuzi :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kunić Leopold » pon ožu 30, 2009 10:35 am

zekica_poopy je napisao/la:a za pocetak nikako :) evo Leopold je prvi primjerak koji nije odlucio da mu je wc krevet ;D
...

:yesss:
Ali zato u onom wc-u vani kopa i sve izbacuje...

Zecu jednostavno treba neko vrijeme da skuži da mu je tu wc, bez brige - proći će ga ležanje u njemu.
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la guljka » pon ožu 30, 2009 13:08 pm

Imam još jedno pitanjce....na koji način zaštiti kablove, pogotovo one koje je nemoguće zaštititi onim kanalicama ili nekakvim pregradama?
guljka
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekica_poopy » pon ožu 30, 2009 13:45 pm

napravite razmjestaj tako da ne moze do kablova. svima nam je to iz pocetka bio sok. ja sam imala kabela raznih provucenih po cijelom stanu, sve su sobe bile umrezene, pa onda tv kabel, a o telefonima da ne pricam :rolleyes:

sad nemam nista od toga ;D

internet mi je wireless, imam jedan telefon, i sve zice (Televizori i sl. su mi iza ormara tako da do njih ne mogu, a ove ostale koje nikako ne mogu sakriti dignem malo da ne vise po podu - i vise nisu tak zanimljive :)

ma trebaju prvo pregristi par komada i odmah svi skuzimo da mozemo mi to i drugacijie posloziti :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la guljka » pon ožu 30, 2009 13:52 pm

Meni je najveći problem oko stola za kompjuter, dakle tu je sva sila kablova s kojima ne znam što ću, ove druge mi je lakše riješiti.
Na jednom forumu sam dobila savjet da ih premažem tabascom ili chili sosom? Drži li taj prijedlog vodu? :blink:
guljka
Kunić
Kunić

PostPostao/la Anek » pon ožu 30, 2009 14:01 pm

guljka je napisao/la:Meni je najveći problem oko stola za kompjuter, dakle tu je sva sila kablova s kojima ne znam što ću, ove druge mi je lakše riješiti.
Na jednom forumu sam dobila savjet da ih premažem tabascom ili chili sosom? Drži li taj prijedlog vodu? :blink:

evo ja sam svojoj stavila rucnik/dekicu preko svih zica ispod stola gdje je komp i sto je zanjimljivo od tad uopce neide ispod..cim se rucnik makne, vec je ispod i grize. Pa probajte s tim :)

A sta se tice lezanja u wc posudi :rolleyes: joj...moja ima godinu i pol i nikada nije prestala spavat u vlastitoj pisalini :lud: nema pomoci
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la guljka » pon ožu 30, 2009 14:06 pm

Hahaha, ja sam legla od smijeha kad sam došla doma (muž mu je stavio posudu u gajbu dok sam ja bila na poslu), on u posudi koliko je dug i širok, nevjerojatno.
Probat ću onda tako, ne vidim drugog načina, stvarno mi je zeznuto na tom mjestu, a on je dok je bio vani ko za vraga stalno u taj kraj išao, ispljeskala sam se ko manijak :D
guljka
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekica_poopy » pon ožu 30, 2009 19:00 pm

cujte ja sam programer po struci, a decko zavrsava telekomunikacije, pa zakljucite koliko mi kablova doma imamo ;D

snadje se covjek kada izgubi par kablova :)

ugl. cili bi pomogao, i spek npr. (mojima to smrdi) ali to vam je trenutna pomoc :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan