pozdrav

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: pozdrav

PostPostao/la nikita » uto lip 01, 2010 14:52 pm

ja nikog ne krivim? i naglasila sam da se to može dogodit. ali da je potrebna pažnja to je. znači kad nema nikog doma da zeko bude u svojoj gajbici. to je najsigurnije. neke sitnice koje možeš da učiniš može spasit život zar ne? rekla sam da se pomalo i ja bojim? ššta ak se dogodi? kao što kažeš nemogu sve pod kontrolom imat tako i drugi. znate i sami što se meni dogodilo tj mojoj zeki za badnjak? sad više pazim kolko mogu.
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » uto lip 01, 2010 14:57 pm

Evo moja recimo nije u gajbi kad nas nema doma niti ce bit :) ...prije bi se ozljedila u gajbi,4 godine je van gajbe i sad da je stavim unutra vjerujem da bi dozivjela sok,uhvatila bi ju panika i nebi joj nista bilo jasno...soba je osigurana,pazili smo na to...svaki vlasnik za sebe zna najbolje ovisno o karakteru i navikama svog ljubimca :wink:
Al razumijem o cemu govoris i svakom novom vlasniku ce uvijek bit dobrodosli savjeti o takvim stvarima a na njemu je da odluci sto ce od toga uciniti.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la nikita » uto lip 01, 2010 15:37 pm

moja treba bit gajbi radi sigurnosti? jako je živa i nestašna. penje se svugdje glođe itd. kad sam doma slobodna je ali ne uvjek tokom dana je pustimo sat dva jer je nestašna jako. ali kad smo stalno kuči cjeli dan je vani. npr penje se po kaučima gricka plahte ručnike, šapica ma dere sve šta stigne. i zato mora bit pod nazorom.
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la nikita » pon stu 08, 2010 22:52 pm

bokk! odlučila je cura da vam se javi, i da kaže da je super! vesela i zdrava i naravno velika i pozdravlja sve zekane! bokkkkkkk ;D
nikita
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan