Bibi je napisao/la:Anek je napisao/la:Pa zar ne postoji u bg neka druga vet stanica?...sigurno postoji neka koja zna kastrirati kunice..
Ima ova gde je Klio vodila Krcka, ali mi je daleko, a i njima je Krcko bio prvi i stvarno mi se svidjaju ovi jer su specijalisti za
sitne zivotinje

i ako bude nekih problema mogu da nabavim prevoz do njih ili cak i autobusom da odem. Ima jos veterinara i klinika u blizini, ali svi su samo za pse macke i prasice... Stvarno je problem jer Bibi ima skoro 5kg i nije ga lako vucarati pogotovo ako mu nije dobro.
Nisu mi rekli da nece da ga kastriraju, nego da je na meni da odlucim, da se oni pitaju oni ga ne bi izlagali riziku.
E Bibi, ispravka, nije im Krcko bio prvi za kastraciju, ali je bio prvi kod koga su morali da prihvate da nece gladovati pre operacije.
Tamo smo i Bucu kastrirali, a Buca ima vise od 2 godine, i nije bilo nikakvih komplikacija. Super je proslo.
Za kastraciju su super, i preporucujem ih,ali ne i za sterilizaciju ili neku ozbiljniju operaciju.
eda, imam tel. vet taksija koji je prijatelj sa Vladom, mislim da je 500 dinara da te odvede i vrati bilo gde u Bg
Ukoliko ti to nesto znaci, mozes Bibija ostaviti kod mene na dan kastracije ako ti je bed da ga cimas prevozom dalje. Cisto da znas ako ti je potrebno taj dan i vece.