A jeste to mi je najgore.. to njegovo jajce.. ma videcu, jos cu se ja muciti i odlucivati

Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini
Bibi je napisao/la:Hehe pa to, mislila sam kako on nju juri i grickaZnam ja da postoji rizik i rekla mi je Charlie i ranije kada sam prvi put pisala, zbog toga najvise i zelim da ga kastriram
Verujem ja da ona zna sta prica
Nama su rekli da bi ga oni kastrirali tek kada dodje do problema... pa sad ne znam da li je to dobar pristup...
dHarma je napisao/la:Mozda su ti to rekli jer smatraju da su male sanse da ikada dodje do problema.. a i da bi on izbegao komplikovanu operaciju..
Anek je napisao/la:Pa zar ne postoji u bg neka druga vet stanica?...sigurno postoji neka koja zna kastrirati kunice..
dHarma je napisao/la:Bibi zasto ih prosto ne pitas koliko su zeceva kastrirali/sterilisali pre... a ne ovako bzvz da tupis mozak...![]()
Pa ako ti kazu da nisu ti skupi sve zivo o kastraciji i anesteziji pa im odnesi sa izgovorom da bi samo volela da procitaju i ovo sto im dajes..
Bibi je napisao/la:Anek je napisao/la:Pa zar ne postoji u bg neka druga vet stanica?...sigurno postoji neka koja zna kastrirati kunice..
Ima ova gde je Klio vodila Krcka, ali mi je daleko, a i njima je Krcko bio prvi i stvarno mi se svidjaju ovi jer su specijalisti za sitne zivotinjei ako bude nekih problema mogu da nabavim prevoz do njih ili cak i autobusom da odem. Ima jos veterinara i klinika u blizini, ali svi su samo za pse macke i prasice... Stvarno je problem jer Bibi ima skoro 5kg i nije ga lako vucarati pogotovo ako mu nije dobro.
Nisu mi rekli da nece da ga kastriraju, nego da je na meni da odlucim, da se oni pitaju oni ga ne bi izlagali riziku.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.