Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini
zeko Simba je napisao/la:Pa pravilna prehrana mora biti uvijek takva. Dakle nema nikakvih slatkiša ni njihovih, a kamoli ljudskih, kao slatkiš povremeno voće u manjim količinama, puno sijena, svježeg povrća (jesi proučila popis dozvoljene hrane ovdje na forumu?) i njihove peletirane hrane. Na hranu se uvijek moraju privikavati polako, što znači sve što im se daje po prvi put mora biti u jako maloj količini. Ako je sve ok tj nema nikakvih probavnih smetnji onda se može povećati količina.
Kako misliš trbuh joj je velik? Da li je napuhana? Je li trbuh na dodir mekan ili napet?
zeko Simba je napisao/la:U apoteci kupiti sab simplex kapi i davati joj 5-6 kapi 2-3 puta na dan. Uglavnom još uvijek ne znam od kuda ste, tako da vam možemo preporučiti nekog dobrog veterinara ako ga ima u vašoj blizini. Mislim da bi trebala malena na pregled, ali kod nekog iskusnog s kunićima
Alita je napisao/la:Kakve su tocno te.. sjemenke koje im dajete?
Kunić Leopold je napisao/la:Ajde dolazite na forum sa jednim korisničkim imenom, nemojte koristiti oba accounta - malo je zbunjujuće.
Pahulja je napisao/la:Kunić Leopold je napisao/la:Ajde dolazite na forum sa jednim korisničkim imenom, nemojte koristiti oba accounta - malo je zbunjujuće.
Ima nas dvije ne sto.
Alita je napisao/la:Pa gdje bi drugdje islo?![]()
I da, zbunjujuce je, kao da nije dovoljno sto konstantno doublepostate. Ne znam cemu 2 accounta kad isto pisete
Nuni je napisao/la:taj friskies koji im dajete nije bogzna kakva hrana, previše sjemenki (žitarica) ima... probajte uzimat (ako ima u puli) cuni rebalance ili cuni complete ili cuni nature... to je sve od proizvođača versele laga .
i veliš kastrirale ste muškoga, ali da li ste ga poslije kastracije držali odvojenog od ženke 6 tjedana? jer nije to sam tak, jedan dan je na operaciji i da je odmah drugi dan neplodan... ako su bili u tom periodu u kontaktu, onda ti ja ne bi izbacila mogućnost da vam je ženka opet skotna...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.