Problemi s leglima

Sve o parenju, trudnoći, bebama, kastraciji, sterilizaciji...

Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

Re: Problemi s leglima

PostPostao/la zeko Simba » čet srp 29, 2010 19:43 pm

Pa pravilna prehrana mora biti uvijek takva. Dakle nema nikakvih slatkiša ni njihovih, a kamoli ljudskih, kao slatkiš povremeno voće u manjim količinama, puno sijena, svježeg povrća (jesi proučila popis dozvoljene hrane ovdje na forumu?) i njihove peletirane hrane. Na hranu se uvijek moraju privikavati polako, što znači sve što im se daje po prvi put mora biti u jako maloj količini. Ako je sve ok tj nema nikakvih probavnih smetnji onda se može povećati količina.

Kako misliš trbuh joj je velik? Da li je napuhana? Je li trbuh na dodir mekan ili napet?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Pahulja » čet srp 29, 2010 19:56 pm

zeko Simba je napisao/la:Pa pravilna prehrana mora biti uvijek takva. Dakle nema nikakvih slatkiša ni njihovih, a kamoli ljudskih, kao slatkiš povremeno voće u manjim količinama, puno sijena, svježeg povrća (jesi proučila popis dozvoljene hrane ovdje na forumu?) i njihove peletirane hrane. Na hranu se uvijek moraju privikavati polako, što znači sve što im se daje po prvi put mora biti u jako maloj količini. Ako je sve ok tj nema nikakvih probavnih smetnji onda se može povećati količina.

Kako misliš trbuh joj je velik? Da li je napuhana? Je li trbuh na dodir mekan ili napet?

Pa da nekako djeluje napuhano...mislim da je nesto u sredini,napet i mekan...mozda su krivi plinovi?
Pahulja
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » čet srp 29, 2010 20:07 pm

U apoteci kupiti sab simplex kapi i davati joj 5-6 kapi 2-3 puta na dan. Uglavnom još uvijek ne znam od kuda ste, tako da vam možemo preporučiti nekog dobrog veterinara ako ga ima u vašoj blizini. Mislim da bi trebala malena na pregled, ali kod nekog iskusnog s kunićima
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Pahulja » čet srp 29, 2010 20:19 pm

zeko Simba je napisao/la:U apoteci kupiti sab simplex kapi i davati joj 5-6 kapi 2-3 puta na dan. Uglavnom još uvijek ne znam od kuda ste, tako da vam možemo preporučiti nekog dobrog veterinara ako ga ima u vašoj blizini. Mislim da bi trebala malena na pregled, ali kod nekog iskusnog s kunićima

iz pule smo,ali ne znam gdje da ih kupim u puli...postoji li ''ljekarna za zivotinje'' ovdje?
Pahulja
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » čet srp 29, 2010 20:23 pm

Sab simplexa ima u humanim apotekama,onima za ljude.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Alita » čet srp 29, 2010 23:38 pm

Kakve su tocno te.. sjemenke koje im dajete?
Alita
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Kunić Leopold » pet srp 30, 2010 9:03 am

Ajde dolazite na forum sa jednim korisničkim imenom, nemojte koristiti oba accounta - malo je zbunjujuće.
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Pahulja » pet srp 30, 2010 15:08 pm

Alita je napisao/la:Kakve su tocno te.. sjemenke koje im dajete?

kupljeni u pet shopovima ili centrima...u paketima su.''Friskies (za kuniće)'' je jedan od zecje hrane koju im dajemo..
Pahulja
Kunić
Kunić

PostPostao/la Pahulja » pet srp 30, 2010 15:09 pm

Kunić Leopold je napisao/la:Ajde dolazite na forum sa jednim korisničkim imenom, nemojte koristiti oba accounta - malo je zbunjujuće.

Ima nas dvije ne sto.
Pahulja
Kunić
Kunić

PostPostao/la -Zekica- » pet srp 30, 2010 15:29 pm

Pahulja je napisao/la:
Kunić Leopold je napisao/la:Ajde dolazite na forum sa jednim korisničkim imenom, nemojte koristiti oba accounta - malo je zbunjujuće.

Ima nas dvije ne sto.

ja sam jedna a Pahulja je moja sestra. a te kapljice idu u usta kunića ili...?
-Zekica-
Kunić
Kunić

PostPostao/la Alita » pet srp 30, 2010 16:09 pm

Pa gdje bi drugdje islo? :huh:
I da, zbunjujuce je, kao da nije dovoljno sto konstantno doublepostate. Ne znam cemu 2 accounta kad isto pisete :hm:
Alita
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Pahulja » pet srp 30, 2010 16:24 pm

Alita je napisao/la:Pa gdje bi drugdje islo? :huh:
I da, zbunjujuce je, kao da nije dovoljno sto konstantno doublepostate. Ne znam cemu 2 accounta kad isto pisete :hm:

ma moja sestra je napravila account tek iz zabave...a sada malo smeta,gore pise tko posta..ionako ja pisem svoja pitanja a ona svoja isto tako ona nema velikih problema s timijem :zmirko:
Pahulja
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » pet srp 30, 2010 17:57 pm

Uglavnom zbunjujuće je jer pišete o istim kunićima

Jesi kupila sab simplex?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Nuni » uto kol 03, 2010 12:43 pm

taj friskies koji im dajete nije bogzna kakva hrana, previše sjemenki (žitarica) ima... probajte uzimat (ako ima u puli) cuni rebalance ili cuni complete ili cuni nature... to je sve od proizvođača versele laga .

i veliš kastrirale ste muškoga, ali da li ste ga poslije kastracije držali odvojenog od ženke 6 tjedana? jer nije to sam tak, jedan dan je na operaciji i da je odmah drugi dan neplodan... ako su bili u tom periodu u kontaktu, onda ti ja ne bi izbacila mogućnost da vam je ženka opet skotna... :huh:
slikaslikaslika 23
Nuni
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Pahulja » ned kol 15, 2010 22:16 pm

Nuni je napisao/la:taj friskies koji im dajete nije bogzna kakva hrana, previše sjemenki (žitarica) ima... probajte uzimat (ako ima u puli) cuni rebalance ili cuni complete ili cuni nature... to je sve od proizvođača versele laga .

i veliš kastrirale ste muškoga, ali da li ste ga poslije kastracije držali odvojenog od ženke 6 tjedana? jer nije to sam tak, jedan dan je na operaciji i da je odmah drugi dan neplodan... ako su bili u tom periodu u kontaktu, onda ti ja ne bi izbacila mogućnost da vam je ženka opet skotna... :huh:

da bili su odvojeni :zeko1:
Pahulja
Kunić
Kunić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zeko Podmladak

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan