Mislim da je kao podloga za gajbicu najbolja obična bijela plahta (prerezana na pola da ne bude preveliki sloj, da ne žulja) ili ručnik, ALI POD UVJETOM DA JU NE GRICKA I PAPA!
Ja za svog malca imam 10-tak takvih ručnikeca/plahtica i kad ih sve zamaže, u vešmašinu na iskuhavanje (bez omekšivača) pa ispočetka...
Super je jer kod čišćenja ju samo skupim i istresem na dvorištu, znači minimalni posao. Mekano je, sigurno za kunića, lijepo izgleda i nema piljevine po cijelom stanu (čekajte da počne jurcati van, u gajbu, van u gajbu, van, pa krug po cijelom stanu i to sve u 5 sekundi...frca na sve strane).
U plastični WC - definitivno drveni peleti za potpalu (Spačva, Bauhaus), super upijaju mokraću, nema mirisa, nema prašine (prašina opasna za dišne organe) i opet, nema piljevine na sve strane! Peleti nisu tak ugodni za izležavanje, pa možda ga i ta navika prođe, iako je moj kunić isto dremao u WC-iću na peletima dok je bio beba, ali ga je brzo prošlo.
Kablovi? U Trampovoj sobi (stalno je pušteni) imamo kompjuter sa svim pripadajućim žicama, ali smo ih sve digli na stol iza monitora, a onaj mali dio koji ide do utičnice smo ugurali u plastični kanalić koji tome i služi (kupio ga moj muž, tak da ne znam gdje ih ima ali pretpostavljam Baumax, Pevec i sl.). Sve ostale žice u stanu koje nismo mogli ugurat iza ormara (fizički neizvedivo) smo isto tako sakrili sa tim plastičnim žlijebičima. Moram priznati da sada stan puno ljepše izgleda kad se ne vide kablovi, svi uređaji rade i zeko je siguran! I svi sretni!
Svima se ispričavam na ovom eseju, ali to su moja iskustva i rado ih podijelim sa vama. Nek nam zekači budu sigurni, sretni i voljeni!