Dragi je govorio da nisam normalna i da se ostavim corava posla, da on vec ima krasan dom i da nemastam jer cu ce razocarati na kraju... al znate onu-nada umire zadnja.... a onda, obavijest da se zbog alergije mora udomiti...aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! nemoguce!!!
MOJOJ SRECI NIJE BILO KRAJA!!!
Megy nam je povjerila ovo najsladje, najpedantnije, najljepše i najbolje uhato stvorenje na svijetu i od srca joj hvala za to!
A onda su zeko cezari (Lady i Simba) uskocili, obavili kastraciju, njegovanje, prevoz i sve sto je bilo potrebno da nam ovaj krasni decko dodje i dobije curu!
Imala sam osjecaj da je proslo citavu vjecnost od dana kad je pao dogovor da nam dolazi do dana kada je dosao, i napokon 11.12.2011. Toby maneken je stigao u svoj novi dom. nema tih riječi kojim se moze opisati naša i andjina sreca toga dana... Andja se preporodila, postala je veselija, sretnija i prvi dan je odmah pao poljubac
koja ljubav...
Od toga dana do dana današnjeg Toby je zagospodario kucom, i iako je tri puta manji od Andje, on je kralj naše zecje jazbine
TOBY LJUBAVI MOJA - želim ti još puno dođemdana, da mi i dalje ostanes tako fin, pedantan, zdrav, vesel i sretan uz svoju Anđelinu i da se još puuuuuuuuuno puuuuuuuuno godina volite i uživate skupa a i ja s vama!!!
Kazu da se prvi zeko voli najvise, ali ja tebe volim više od toga! Moj anđeo si ti...
popodne slikice jer cemo imat zeko party

za Tobyja..zelim vam jos puno lepih godina zajedno..