Viski :))

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

Re: Viski :))

PostPostao/la altan » uto vel 19, 2013 20:18 pm

jadna mama :D
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la wildflower » uto vel 19, 2013 21:02 pm

Viski je napisao/la:Dakle, prije par dana uocim ja medu nogama nesto i govorim mami cijelo vrijeme da su jajca :hm: Mamin izraz lica je bio za potrgat se, nesto tipa :blink: , a kasnije je reakcija bila " :belj: nije Viski musko , ona je moja curica !!! " Najsmjesnije u cijeloj prici je da cijenjena majka nije htjela ni pogledat zeca kad je pristigao, a danas , dva mjeseca kasnije po cijeli dan slusam " Ljepotica moja mala, buci buci, slatkica, ribica, micica " i slicno :D

Uglavnom odemo mi kod veta i ispada da je Viskolino mali muskic :cool:
Mama odbija cinjenicu da je musko i odlucila je da spol za nju nista ne znaci, Viski je jednostavno njena cura :D

Ne znam ni ja kako cu se naviknut na "on" umjesto "ona", al su nam rekli da iovako ionako on nece razumjet sta mu govorimo pa da ga mozemo tretirat ko curicu :mellow: Mislim znam da je istina al to me podsjeca na one mame koje ocajnicki zele kceri pa kad im se rodi sin oblace ga u haljinice i to :hm:

Uglavnom mama je rekla da ce se pravit da se ovaj posjet veterinaru nije dogodio i da je Viski za nju zauvijek curica :D

Ahahahahahaha :)

Ma ionako nije bitno obožavat ćete ga/ju tako i onako. A ime je ionako unisex :D

A tako ti je i moj dragi. Nije ga htio bi pogledat, govorio da to nije dobra ideja a sad ga obožava i pita se kako smo mogli uopće živjeti bez njega :zeko8:
wildflower
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la markiza » sri vel 20, 2013 6:33 am

Pa ja iako sam znala od pocetka da je moj zvekan deckic, ja mu tepam da je on moja devojcica, cak i nema veze sa time da ja vise volim devojcice od decacica, oko toga nemam nikakave dileme niti predrasude, nego toliko mi je nezan i plah da nekad eto pomislim da je kao mala devojcica posto mi vazimo za slabiji i nezniji pol, pa me tako onaj njegov pogled, one njegove okice navedu na to :D Puno pozdrava i poljubaca tvom Viskicu :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Viski » sri vel 20, 2013 11:06 am

Navikavamo se lagano, pa tepanje zadnjih 20 h ide od prilike " Ma di si ti slatkica moja, ovaj slatkic :D Jesi bila na wceu , ovaj bio, da , jel jesi mucko mali ?? :D "

A sto se tice majke, pjeva mu uspavanke i slicno, totalno me zamijenila, kao da je dobila novog bebaca :D

I Viskolino vas sve ljubi puno puno :zeko3:
slika
Viski , moje malo klupko radosti <3

slika
Viski
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » sri vel 20, 2013 13:02 pm

mislim da su sve mame iste..moja je rekla da Altan moze ostat "dok ne pocne smrdit"..poslje je prije posla prvo jurila njemu dat hranu, a tek onda sebe spremat, jer da eto zivotinja ne umre uz nas..a ne moram spominjat da je znala s njime sjedit na podu i govorit mu kako je on njezin jedini sin, kako samo on od nje ne trazi lovu i da kad umre da ce sve njemu ostavit :D
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Viski » sri vel 20, 2013 15:48 pm

altan je napisao/la:mislim da su sve mame iste..moja je rekla da Altan moze ostat "dok ne pocne smrdit"..poslje je prije posla prvo jurila njemu dat hranu, a tek onda sebe spremat, jer da eto zivotinja ne umre uz nas..a ne moram spominjat da je znala s njime sjedit na podu i govorit mu kako je on njezin jedini sin, kako samo on od nje ne trazi lovu i da kad umre da ce sve njemu ostavit :D

Ovo mi je oraspolozilo dan hahahaha :D

A znam da, ujutro je prvo pitanje "Jesi dala zecu jest ??" , ja vise nisam bitna uopce, i cak lezi po podu i puzi za njim sto sam mislila da nikad necu dozivjet :zeko7:
slika

slika
Viski
Zečić
Zečić

PostPostao/la wildflower » sri vel 20, 2013 19:04 pm

altan je napisao/la:mislim da su sve mame iste..moja je rekla da Altan moze ostat "dok ne pocne smrdit"..poslje je prije posla prvo jurila njemu dat hranu, a tek onda sebe spremat, jer da eto zivotinja ne umre uz nas..a ne moram spominjat da je znala s njime sjedit na podu i govorit mu kako je on njezin jedini sin, kako samo on od nje ne trazi lovu i da kad umre da ce sve njemu ostavit :D

Ahahaha mama ti je zakon :zeko7:
wildflower
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Viski » ned tra 14, 2013 20:14 pm

Dragi moji zecoljupci, nije nas dugo bilo ali Viski i ja vas nismo zaboravili :)
Imali smo jedan dan fotkanje na suncanoj terasi pa da se malo pohvalimo :

slika
slika
slika

Pa malo u kavezicu :P

slika
slika
slika

I jedna gdje se igramo na dekici :)

slika

I tako, Viski je vec 4 mjeseca s nama, sve vise se opusta, poceo mi je skakt u krilo da ga mazim i vise se ne boji toliko nositi. Odaziva se na ime i slusa naredbe "ne" i "dodi meni".
U pubertetu smo pa naskakujemo Petru i kakimo i piskimo po svuda ali razmisljamo o ubrzoj kastraciji.

I tako, volimo se i puno vremena provodimo skupa , pogotovo zadnjih par dana odkad je suncano pa izademo na terasu.

Lijepi pozdrav svim zecoljupcima i Viski i ja vas ljubimo :zeko3: :zeko3: :zeko3:
slika

slika
Viski
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » ned tra 14, 2013 20:59 pm

Lijepe fotke :)
predlazem prekriti vrh kaveza, tako da mis ima svoju privatnost, a i da ako skoci na kavez ne ozljedi nozicu..isto tako bilo bi ti puno bolje da predes na drvene pelete za wc, jer oni za razliku od piljevine ne smrde, ne raznose se, zeko ih ne moze udahnuti niti mu mogu uc u oci..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la wildflower » pon tra 15, 2013 13:52 pm

Oooooooo Viski je baš narastao, prelijep je :zeko3: pravi maneken :ujea:
wildflower
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Viski » pon tra 15, 2013 17:09 pm

Ima mis inace svoju dekicu na kavezu ali sam maknula za potrebe fotografiranja :)

A sto se tice drvenih peleta imam u planu kupiti to samo da potrosim preostalu piljevinu. Iako mislim da cu u kavezu ostaviti piljevinu u wceicu jer gospodin ne kaka i ne piski u taj wc vec samo onaj izvan kaveza, fina guza nece mazat svoju kucicu :) u tom wcu u kavezu se samo cisti :D

I da , jako je narastao ali je svejedno jos uvijek moja beba :)
slika

slika
Viski
Zečić
Zečić

PostPostao/la Viski » uto tra 16, 2013 8:05 am

Samo da se pohvalimo , jucer smo prvi pit majka i ja obavili manikuru sami. Viskiju bas i nije bilo drago i malo se durio ali smo ga potkupili brusnicom i opet smo si dobri :D
slika

slika
Viski
Zečić
Zečić

PostPostao/la markiza » sri tra 17, 2013 10:26 am

Viski je presladak dusa mala :luv: :luv: :luv: :srce: :srce: :srce: poljubi mi ga milion puta umesto mene :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Viski » sri tra 17, 2013 20:30 pm

markiza je napisao/la:Viski je presladak dusa mala :luv: :luv: :luv: :srce: :srce: :srce: poljubi mi ga milion puta umesto mene :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3:

Hvala najljepsa, Viski i ja saljemo puse do neba :zeko3: :zeko3: :zeko3:
slika

slika
Viski
Zečić
Zečić

PostPostao/la moli » čet tra 18, 2013 17:15 pm

krasna je :zekoo11:
moli
Kunić