Ima svakakvih prodavača,da bi im vrat zavrnula... ali zar nije normalno da kad planiraš nabaviti neku životinjicu malo se informirati prije!?

Nemojte kupovati zekane zato što su slatki i cakani i zato što imate točno toliko novaca u đepu...
Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
ovaj je zec bio prodan bolestan jer kada je dosao u kucu Nikad pazi nikad nisam vidila kako je kakala :Szvijerka je napisao/la:Nemrem vjerovat! Žao mi je zekana više nego išta i poludim na takve stvari kad se dogode. ali ovo je tipična "prijeđi brigo na drugoga"
Ima svakakvih prodavača,da bi im vrat zavrnula... ali zar nije normalno da kad planiraš nabaviti neku životinjicu malo se informirati prije!?Pa daj te ljudi, malo odrastite,,
Nemojte kupovati zekane zato što su slatki i cakani i zato što imate točno toliko novaca u đepu...
zvijerka je napisao/la:...
Moj tata bi isto hranio mog zeku sa kruhom i maslačkom i kojekakvim zelenjem.. što nekažem da nije dobro, ali ne u toj dobi.
...
zeko Simba je napisao/la:Zeke mi je jako žao, ali sam isto tako ljuta što se sve to tako desilo. Zašto se ljudi ne educiraju malo prije nego nabave nešto što nikada u životu nisu imali??? Očekivati da ti kažu sve u dućanu je vrlo nepromišljeno. Da si kupila životinjice kod uzgajivača bi to tako trebalo biti, ali u dućanu to nije praksa. Ne možeš niti znati koliko je netko od prodavača uopće upućen u sve to. Oprosti Berny, ali možeš reći u kojoj si ambulanti bila? I zanima me koliko imaš godina, ako nije tajna?
Miško je napisao/la:ja sam kupila svog Miška kod uzgajivaca, i dobila sam slj. informacije: jede kupus,mrkvu,travkice,jabuku . pije: vodu. i star je 25 dana !
Zeko_Jurica je napisao/la:Miško je napisao/la:ja sam kupila svog Miška kod uzgajivaca, i dobila sam slj. informacije: jede kupus,mrkvu,travkice,jabuku . pije: vodu. i star je 25 dana !
hmm, mislim da se taj ne može zvati uzgajivačem... on samo eksperimentira s nečim (nažalost živim) o čemu pojma nema
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.