Pariti ili ne?

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

Pariti ili ne?

PostPostao/la Lela » čet stu 01, 2007 14:58 pm

Napisao: Tina_i_Lupko
Postano na: 09/04/07 u 12:52:07

Lupka poznajete iz prijašnjih tema, a Fufa je njegova prva ljubav. Poznaju se od kad je Lupko kod mene i sad ja i frendica razmišljamo o tome da ih parimo jer bi bili prekrasni bebači. Problem je u tome što je Fufa malo veća a i stara je već 2,5 godine pa se bojimo komplikacija tokom poroda, a i moju frendicu muči da se ne promijeni poslje toga, da se neće htjet maziti ni igrati s njom. Koliko bi bilo pametno da ih pustimo da se pare?
I dali će biti kakvih promjena u ponašanju i jednog i drugog, dali je imao tko iskustva s time??

A evo i nekoliko slikica njih dvoje:

slika

slika

slika

slika

slika
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » čet stu 01, 2007 15:08 pm

Napisao: sirena
Postano na: 09/04/07 u 12:59:26

NIKAKO, NIKAKO, NIKAKO! Ako zekica do sad nije imala okote pogotovo! Ne preporuča se pariti kunice starije od godinu dana sbog mogućih komplikacija tijekom poroda! Evo ovdje
http://zecovi.love4two.nl/cgi-bin/yabb/ ... on=display ;num=1186529935
imaš primjer, kunica je završila na carskom a bebač je uginuo. Može naravno i sve dobro proći ali ne isplati vam se riskirati!

--------------------------------------------------------------------------------------

Napisao: Lady Stardust
Postano na: 09/04/07 u 13:02:59

NE NE NE NE!!!!!

Moguce hrpe komplikacija!!!

Promjena ponasanja ti je najmanji problem! Nemojt vuci vraga za rep!

Procitaj sto se dogodilo Simbi, a bilo je jos tragicnih slucajeva.

Rizik je preveliki, a kad je kasno, kasno je!

--------------------------------------------------------------------------------------

Napisao: zeko15
Postano na: 09/04/07 u 13:06:06

kaj predstavlja zadnja fotka..zeco sex?

znaci li to da je moguće da je zekica zatrudnila?

Postano na: 09/04/07 u 13:08:27

Tak sam si i mislila da je prekasno, a da kastriramo ženku i onda ih pustimo da se mrdaju

Nismo im dali da se mrdaju, odmah smo ih rastavili
a kasnije su se sakrili u Lupkov tunel i "ljubili"

Napisao: Roby
Postano na: 09/04/07 u 13:08:58

Izgleda da su se vec parili?

Napisao: Barica i Jurica
Postano na: 09/04/07 u 13:42:56

koliko je lupko star, izgleda mi dosta malo spram fufe.. ja se nadam da je još dovoljno mali da seks ne ispadne produktivan..
a po zadnjoj slikici, ja bi rekla da je to već gotova stvar jer njima je potrebno čak i manje od trajanja jednog blica..

Napisao: Lady Stardust
Postano na: 09/04/07 u 14:02:56

Onda je jednostavnije kastrirati njega

Napisao: stojka1983
Postano na: 09/04/07 u 17:36:41

Lupko je navršio godinu dana tako da je u punoj snazi. Nije ju "piknuo" jer mu je malo previsoka koliko sam ja primjetila kad sam ih vidjela...Ajoš je smiješnija poza bila kada je ona njega "zajahala"...žao mi je kaj to Tina nije uspjela uloviti jer je fakat bilo smiješno...Ali neće li se i Lupko i Fufa promjeniti ako ih se sterilizira? Neće onak postat bezvoljni i nedruštveni i debeli kao što se to zna dogoditi ostalom životinjskom svijetu?

Napisao: zekica_poopy
Postano na: 09/04/07 u 18:27:10

puno zabluda na jednom mjestu

1. ne znam jel mozes biti sigurna da je nije "piknuo" jer to se zbilja dogodi u sekundu, dok ti kazes haha bebice osigurane no dobro nadamo se da stvarno nije do toga doslo jer ona je daleko prestara da bi sada imala prvi okot

2. uvijek radje kastriras decka jer je to njima vanjski zahvat - za curke je to zbilja prava operacija i ne treba prolaziti kroz to ako nije nuzno

3. evo ja bum ti rekla iz iskustva - meni su oba zekonje sterilizirani i vjeruj mi uopce nije istina to sa tim stereotipovima debljanja i bezvoljnih tromih zivotinja. zivotinje su jadne kad im je dosadno i debele ako im dajes prekomjerno jesti.
moji imaju ogranicenu hranu - je stalno zicaju al ne dam osim sijeno, imaju jedno drugo, imaju igraonicu i svako toliko pokusam nesto novo im smisliti - i nisu se promjenili.

eto nadam se da to nesto pomaze

Postano na: 09/04/07 u 21:27:23

Nedam ja Lupkova jajčeka ne želim ga kastrirat

Napisao: Dragon
Postano na: 09/05/07 u 11:21:14

Tako i ja mislim. Zbog žene? Pih.

Napisao: Tajcy
Postano na: 09/05/07 u 11:40:12

Neznam,ali mislim da je to to.Vragovi su oni mali to ti misliš da ju nemre piknut. Viš kak si je ona njemu lijepo legla.

Napisao: zeko Simba
Postano na: 09/05/07 u 12:47:12

Sorry ali ako je to tako onda ih nemojte više puštati zajedno. Kunica će imati ozbiljnih problema ako je ostala trudna. Na žalost govorim iz našeg lošeg iskustva.
Dečku je mnogo lakše podnijeti operaciju nego ženki. Naši dečki su sada kastrirani, a i Simba je nažalost prošla tu operaciju, ali na mnogo teži i opasniji način. Znači ili kastracija dečka ili razdvajanje ili glava na panju za curu

Napisao: zekica_poopy
Postano na: 09/05/07 u 18:49:27

eto ja se slazem s simbom

ako je nepotrebno onda zbilja ne treba izlagati zivotinju bilo kakvom stresu, ali onda zbilja zbilja nedajte da se druze jer bi moglo biti jako jako kobno za fufu (inace zakon ime ) - ja znam da vi mislite da ih mozete na vrijeme odvojiti al pitajte recimo baricu i juricu
radje ne riskirat njezin zivot i zdravlje...

(makar steta jer kastracija je jako mali zahvat a zeko bi imao drustvo- sto je njima daleko najvaznije)

Postano na: 09/05/07 u 21:28:47

dakle.. pustila sam baricu van.. i otvorila jurici kavez, na brzinu odložila vrata na kavez i samo se okrenula, a jurica je bio na njoj, izderala sam se, on se odmaknuo, i otada su bili razdvojeni, a nakon 4 tjedna došlo je drugo leglo zbog kojeg se barica teško razbolila.. sve u svemu, 2 sekunde su bile u pitanju (ni toliko).. eto, a ja mislila da ja mogu njih kontrolirat..

Postano na: 09/05/07 u 22:05:07

oni su se samo dva puta do sad vidjeli i mislim da više neće, neznam razmislit ću u vezi kastracije mada sumnjam, ne bih ga htjela mučit s tim

Napisao: zeko Simba
Postano na: 09/05/07 u 22:07:05

Nije da nagovaram na kastraciju, aki zeko je neizmjerno sretniji u društvu svoje vrste nego solo, ali odluka je svakako na tebi, a sada ćemo vidjeti kako je prošlo to sa dva susreta

Postano na: 09/06/07 u 09:10:44

ne znam da li imaš problema sa zapišavanjem, ali kastracija to riješi u potpunosti.. a i hormoni od neprestanog tjeranja iscrpljuju organizam, pa imunitet može biti narušen.. ja i da nemam cura, kastrirala bi muške jer se oni jako često tjeraju, gotovo bez prestanka..
i mislim da njima kastracija nije neko mučenje.. jedino od vremena kad ih se dovede u ambulantu do operacije su možda malo nevrozni, ali to je mala cijena za kasnije zdravlje.. tako da se ne brineš da ćete voljeti manje, ili da će se promjeniti, ili da će ga kastracija boljeti..
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la Djole » čet vel 21, 2008 14:20 pm

da li je to lavlja glava kunic?
;D
Mali zecici su rodjeni ima ih...?
Djole
Kunić
Kunić

PostPostao/la Ledolina » čet vel 21, 2008 14:45 pm

da.. ovaj sa nasminkanim ocima ti je lionhead