prijateljstvo psa i zekota.

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

prijateljstvo psa i zekota.

PostPostao/la vida » pon tra 21, 2008 13:21 pm

uglavnom mi imamo zlatnog retrivera koji će sad 2 godine i zecoslavu Fleki koja ima 8 mjeseci i prijateljstvo je koma.tj, nemogu ih nikako sprijateljiti. Simba naš retriver kad ju vidi totalno poludi počne nekontrolirano skakat , vrtit se ko zvrk, mislim da bi se on ful igrao a ona je totalni plašljivko i nepovjeljiva je sva takva. kod nje vrijedi: molim bez naglih pokreta i ako nemaš za jest ne zanimaš me uopće a ako kreneš prema meni a ja to neću ja šlajfam pod svoj krevet u trenu. Uglavnom odrasla je ( rođena) u Zeko Simba kući i bila je u kontaktu s psom ali ovo je komčno, totalno sam odustala, bude mi ih žao jer kad dođem s posla pustila bu ju iz sobe ( nije u kavezu već ima svoju "dječju" sobu) a pustila bi i njega u stan jer brižan kad dođem s posla se pozicionira ispred vrata. Ima li itko kakav savjet?
proud bunny lover...
vida
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » pon tra 21, 2008 15:41 pm

Stvarno je čudno da se zeko koji je odrasao uz psa tako boji...vjerojatno jer je Simba starosjedioc. Neka netko drži Simbu na kratkoj lajni da ne može skakati, a Flekija u krilu ili negdje gdje se osjeća sigurno i neka ga pas za početak samo šnjofa. Retriver je ipak lovački pas i instinkti ponekad prevladaju. Iskreno, mislim da ako se nisu do sad sprijateljili da se nikad ni neće super slagati.
slika
Charlie
Moderator
Moderator

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan