Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
ronan je napisao/la:Ne, cula sam se sa Klio, sad cekam momka da se vrati s puta pa cemo da pozovemo da vidimo zeku
altan je napisao/la:Steta..ne znam kakve veze ima ljubav prema prvom zeki s ljubavlju prema drugom..ali dobro..nadam se da ce malisa naci dobar dom, jer koliko sam skuzila hitno je
Jeja je napisao/la:altan je napisao/la:Steta..ne znam kakve veze ima ljubav prema prvom zeki s ljubavlju prema drugom..ali dobro..nadam se da ce malisa naci dobar dom, jer koliko sam skuzila hitno je
Ja razumijem da zeki treba hitno dom i sve je to ok, ali ovo mi malo ispada bezosjećajno, pogotovo tako nešto reći kada netko još osjeća tugu i bol zbog gubitka. Kako ne bi imalo veze, za svaki gubitak treba proći nešto vremena da se čovjek smiri i oporavi, i podupirem ronan u njenoj odluci.Jednog dana budu spremni na novog zeku znat će da je vrijeme, čemu forsirati kada im srce očito nije na mjestu.
@ronan Žao mi je zbog toga što ste preživjeli, ja srećom još nisam osjetila gubitak kunića, ali sama pomisao na to me grozi, pa si mogu samo zamisliti kakav je to osjećaj...
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.