na to nisam računala, nekak puno preko 2 kg nisam niti pomislila....
ispod 4 ml dnevno, mislim da nema efekta
znam da je uvijek frka s vremenom, ali probaj bar 2 x dnevno
a špricati nos bi trebalo čim češće ako još tj. opet ima kraste

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Barica je napisao/la:kakva je to bakterija?? ne znam jesi možda kontaktirala anu, ali ona ti dosta proučava ta istraživanja kako koji lijek djeluje na koju bakteriju kod pojedine životinje.. otkad koristi benzapen za pasterelu, nijedan apsces joj nije recidivirao, dok recimo, više nitko od veterinara u zagrebu ne koristi benzapen jer on sadrži pencilina u sebi..
Roby je napisao/la:Bok!
naravno da nisam čitao cijeli topic nego samo letimično. Ako se kod tebe tarra radi o tom zlatnom stafilokoku (meni rekli Streptokok?? ili sam krivo čuo) onda sam dobro shvatio. E sada ja sa svojim Felekicom imam isto tu bolest. Radili bris, ali nema nikakvih krasti i samo malo kiše i izlazila mu je sluz koja se povukla u prvih par dana. Meni je Saša napravio terapiju 8 dana injekcije po 2x dnevno da se odopterete bubrezi i nakon toga 6-10 dana kapi one koje on napravi antibiotske. Nakon toga pičim na novi bris i nadam se da je gotovo. E sada stvarno vidim da se ti dugo zezaš sa zekonjom pa da te pitam jel ti Saša sta rekao zašto ti to ne prolazi i zašto se vraća? Ako sam nesto krivo shvatio samo me ispravi i hvala na odgovoru.
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.