Zeke-Ada safari Bg

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Zeke-Ada safari Bg

PostPostao/la Klio » pon lip 11, 2012 20:06 pm

:( uh kada videh kokoske iza, meni sve lici da ih drze malo za zabavu pa kada dosadi za hranu :( :( Kao kada se macka igra sa misem. Uzas!!!
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Mixazeko » pon lip 11, 2012 20:16 pm

Klio je napisao/la::( uh kada videh kokoske iza, meni sve lici da ih drze malo za zabavu pa kada dosadi za hranu :( :( Kao kada se macka igra sa misem. Uzas!!!

Ne drze ih za hranu nego deci za ,,razonodu" dok tate pecaju. Ali meni je najjaci natpis da primaju na poklon zivotinje.

P.s izvinjavam se sto sam stavljao linkove mrzelo me da idem na imageshack a i ovako se puno bolje vide slike
Mixazeko

PostPostao/la Mixazeko » uto lip 12, 2012 19:40 pm

Da li se nesto moze uraditi povodom prodaje jako malih beba u podzemnim prolazima mislim da je to zabranjeno?
Mixazeko

PostPostao/la Mixazeko » uto lip 12, 2012 19:41 pm

Da li se nesto moze uraditi povodom prodaje jako malih beba u podzemnim prolazima mislim da je to zabranjeno?
Mixazeko

PostPostao/la Klio » uto lip 12, 2012 20:41 pm

Vec sam ti odgovorila u pm-u... Ne prodaju ih samo tu, imas na Kalenic pijaci svaki vikend, u prolazu ispod zelenjaka i kod Beogradjanke, na sajmu itd itd..
Moze da se pirajvi komunalnoj, moze da se svajda sa njima, da se najpudaju susedi koji takodje bespravno prodaju razne stvari da bi preziveli pa ih oteraju da i njima ne bi dosla komunalna, ali dok nema zakona, ne mozes ih spreciti.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan