Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

jutro
...evo da javim da je sve ok sto se kretanja tice,sinoc smo ostali do dugo budni,nisam ju zatvarala jer nikad nije zatvorena pa bi vjerojatno bila jos nervoznija i nemirnija unutra...mazili smo se dugo pa se smirila i odmarala,zacorila cak i tako
...jos sinoc se ona pocela normalnije kretat a jutros ko da nista nije bilo
...neznam sta je to sinoc bilo,pretpostavljam da se natukla negdje pa se stedila malo...jutros mi je skocila na krevet ko i uvijek i bacila se na bok
...trci zamnom najnormalnije,hiperaktivna ko i svako jutro ...bas me uplasila moram priznat
...moramo mi tak i tak do Kozjana danas zbog noktica pa cu mu svakako spomenut i sinocnju nezgodu...hvala vam kaj se brinete za nas 

...siroće malo bilo svo mršava, i ona je bila normalna s tim da su joj nokti bili pre, predugački....uglavnom ona je isto pala na leđa sa niskog kauča i nije uopće mogla stati na noge....odjurili smo vetu. ali je on opipao da nišrta nije slomljeno, no zekici je bilo gore...otišli smo na rtg ali ništa nije bilo slomljeno...u pitanju je bio živac...valjda kako je tako mršava si je to puno jače bila natukla i onda ju je bolilo....mirovala je u kavezu i nismo je dirali, i hvala bogu zekica se oporavila...a puno nam je pomogla tarra kojoj se to također desilo

sanjita je napisao/la::) jutro...evo da javim da je sve ok sto se kretanja tice,sinoc smo ostali do dugo budni,nisam ju zatvarala jer nikad nije zatvorena pa bi vjerojatno bila jos nervoznija i nemirnija unutra...mazili smo se dugo pa se smirila i odmarala,zacorila cak i tako
...jos sinoc se ona pocela normalnije kretat a jutros ko da nista nije bilo
...neznam sta je to sinoc bilo,pretpostavljam da se natukla negdje pa se stedila malo...jutros mi je skocila na krevet ko i uvijek i bacila se na bok
...trci zamnom najnormalnije,hiperaktivna ko i svako jutro ...bas me uplasila moram priznat
...moramo mi tak i tak do Kozjana danas zbog noktica pa cu mu svakako spomenut i sinocnju nezgodu...hvala vam kaj se brinete za nas

sanjita je napisao/la:......hvala vam kaj se brinete za nas

...prepipali su nas,nemamo nikakvih kvrgi,sve koscice su na mjestu i zdravi smo
...malo su nas razvlacili po stolu da vidi kak ce joj reagirat zadnji dio tijela,sve ok...pitao nas je kak se doma ponasa i nakon svega recenog zakljucio da se malo natukla pa joj je taj dio iza bio bolan pa otud takva reakcija...pazit cemo sljedecih par dana malo vise na kretanje i to je to
...kasnije smo odrezali noktice i ritali smo se ko uvijek tak da smo deeefinitivno zakljucili da je opet ona stara 

Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.