fidelio je napisao/la:Kod njih ti sve to ide dosta polako, a kod nekih puževim korakom.
I stvarno treba strpljenja.
Ja svoju nisam mogla ni na podu okrenuti da ju očistim koliko se ritala, ali sada ne mogu ni odrediti trenutak kad je njoj postalo normalno da ju primim - sve je išlo malim koracima.
Svaki dan mali napredak.
Ma sve će biti ok.

ovakve me stvari uvijek ohrabre. ma imam ja strpljenja, nego nekad se čudim, valjda sam mislila da će uvijek i sa svima biti kao sa pokojnom Zoe koja bi grizla ako ju ne bi mazio i nosio, nju si doslovno mogao naglavačke okrenuti i maziti, ona bi prela kao mala maca.
neka, dobro je, sad kad vidim da ima napretka lako je, grozno je tek u početku kad misliš da je sve uzalud i da samo nazadujete.
Zaboravila sam napomenuti, smislila sam jednu zgodnu stvar koja nam je jako pomogla u zbližavanju, naime nakon mjesec dana što je provela kod mene sam joj zagradila ulaz pod krevet stvarima. Jednostavno nema smisla zbližavanje kad frajerica svako malo kidne dolje i onda se ne pokazuje satima, ako i izađe, čim ja priđem, ona šmugne nazad. Pa sam joj zatvorila da vidi da ja nisam ništa opasno i ako se krećem oko nje i ako je prisiljena gledati me stalno. I malo po malo stigli smo tu di jesmo, sad se učimo još na to dizanje, ali maženje, jedenje iz ruke, penjanje na krevet više nisu problem.