Nova ljubav, radost i problemi

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: Nova ljubav, radost i problemi

PostPostao/la ars » sub stu 06, 2010 17:16 pm

10 zecova, san snova :zeko8:
Evo napokon smo naučili da krevet nije za biberenje, lagano opet spava van kaveza, dokazala je da se ne penje noću i ne ostavlja iznenađenja više (da ne ureknem) :) Znači samo bit uporan i spuštati ih s kreveta ili potjerati, da nauče da to nije njihov prostor!
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ars » uto stu 30, 2010 16:08 pm

Zoe je sad 3mjeseca i 3 tjedna. Danas sam prvi put doživjela nešto od nje što me zaprepastilo. Naime, inače joj nisam dala na krevet neko vrijeme jer je ostavljala kuglice, kad se primirila opet je mogla gore i mjesec dana je sve bilo super. Jučer sam dobila hrpicu kuglica i taman mislila da će sve bit ko prije ako joj ne dam, kad je počela skakati na krevet i kao da se svađa sa mnom, gura me šapama, ja ju spustim dolje, ona se vrati i tako sto puta, i na kraju je skočila gore, bijesno zagrebala po krevetu dva puta, nabrzinu se popiškila meni pred nosom i pobjegla! :D
Ovo bi se moglo deklarirati kao pubertet, jel tako? Nikad nije bila tako otvoreno bezobrazna :D Planiramo ju sterilizirati početkom trećeg mjeseca.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Fiffy » uto stu 30, 2010 16:13 pm

hahahaha, koja pametnica!!... i onda neko kaze da su zivotinje glupe?? ma daaaaj :nowink:
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ars » uto stu 30, 2010 16:47 pm

Ma pametniji su oni od većine ljudi, a ja imam sreću da uvijek dobijem neke male prefrigance :cool:
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » sri pro 01, 2010 15:06 pm

ars je napisao/la:Zoe je sad 3mjeseca i 3 tjedna. Danas sam prvi put doživjela nešto od nje što me zaprepastilo. Naime, inače joj nisam dala na krevet neko vrijeme jer je ostavljala kuglice, kad se primirila opet je mogla gore i mjesec dana je sve bilo super. Jučer sam dobila hrpicu kuglica i taman mislila da će sve bit ko prije ako joj ne dam, kad je počela skakati na krevet i kao da se svađa sa mnom, gura me šapama, ja ju spustim dolje, ona se vrati i tako sto puta, i na kraju je skočila gore, bijesno zagrebala po krevetu dva puta, nabrzinu se popiškila meni pred nosom i pobjegla! :D
Ovo bi se moglo deklarirati kao pubertet, jel tako? Nikad nije bila tako otvoreno bezobrazna :D Planiramo ju sterilizirati početkom trećeg mjeseca.

Moj to radi , samo sto on piski po krevetu ... :sad: :sad: A to je gore ... I u stanju je po 1000 puta da se popne .
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » sri pro 01, 2010 15:29 pm

I njena piski po krevetu :D ..i moja stoka Moca je pisala po krevetu..buduci da smo tad jos bile kod mojih gdje imam krevet na kat poceli smo ga zagradivat dekama..i to je drzalo par dana dok nije naucila kako se probit kroz deku koja visi s gornjeg kreveta a zagurana je ispod donjeg :omg: ..tako da pred njima nema spasa..mozes tisucu puta skinut s kreveta i oni ce tisucu i prvi put opet skocit gore..meni je s njom pomogla jedino sterilizacija..od tad ni kapljica nigdje osim u wc-u
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan