Ujutro, nakon sto smo cestitali rodendan, smo se jako dobro izmazili nakon cega mi je zahvalio tako da mi je "oprao" svih pet prstiju
Nakon sto me tako raznjezio ostala sam jos malo sjediti s njim dok se cistio i dala mu dvije puse u celo i htjela se ici presvlaciti medutim on je odlucio da mi i nos treba temeljito oprati, a i oci su ocito bile krmeljave i njih je trebalo ocistiti, obrve zalizati, nakon toga kosu oprati a daleko si je najvise truda dao oko uha
Poslije sam dva sata imala osjecaj da mi je uho puno vode
Poslije se on malo igrao u tunelu, kopao, trcao i nakon toga jako lijepo odspavao, onako bacen na stranu
Za rucak sam mu napravila dva "zeko cevapa" od voca, povrca, sijena i hrane... jedan sam mu dala neosuseni, svjezi, oblikovan u kuglu umotanu u listove radica i "ukrasen" rikolom i persinom. Posto to dosad nikad nije jeo bio je malo sumnjicav u pocetku ali je ubrzo sve smazao dok mu se guza trzala od uzitka
Tokom dana je marljivo ljencario, no bilo je i zecoplesa i skakanja u zrak pola metra iz cistog uzitka...jos smo se mazili i ljubili i pavali na podu jedan do drugog...Potrudila sam se da veliku vecinu dana posvetim iskljucivo njemu, da osjeti da je danasnji dan drugaciji i poseban. Zao mi je samo sto nije vani proljece pa da smo ga mogli iznjeti malo van da se istrci po travi i popapa malo maslacka i svjeze trave, ali nema veze.
Nadam se da mu je danasnji dan bio barem u pola sretan kao sto je bio meni i da cemo, unatoc statistici, proslaviti zajedno jos barem 15 rodendana.
Nasoj sreci malenoj koju volimo neopisivo puno zelimo SRETAN ROĐENDAN

sretan rodjendan gospon Biggggiiiiii!!!!!!!