Zeco hrana u Bg-u

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

PostPostao/la Klio » čet ruj 24, 2009 10:48 am

Da li postoji otpad ili zagadjenje gradjanima koji nisu zaposleni ili sluzbeno lice sigurno nece ni reci, veruj mi.
Kod mene u bolnici smo imali isti problem. Skladistili su nuklearni otpad usred bolnice, ispod stepenica na mom odeljenju. Radioaktivni Radijum.
Tek kada su poceli zaposleni da se razboljevaju, i bivsi direktor cak, pretnjom da ce otici i u stampu uspeli su da ih zaplase i otklonili su ga u - Vincu.

Ima sigurno otpada, samo je pitanje gde ga stavljaju i raspitacu se pa ti javim. To tvojima cak ni prijatelji nece reci jer je drzavna tajna i ne preterujem kada ti to kazem.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Euena » čet ruj 24, 2009 11:28 am

Info koji ja imam u vezi toga je da je bilo ranije otpada, ali su krajem 98 pre bombardovanja(s obzirom da se to znalo dosta unapred), uklonili sve, samo sam zaboravila gde. Bila sam mlada tada tako da me ta prica i nije nesto interesovala, ali cu se ponovno raspitati iz odredjenih izvora :wink:

U svakom slucaju, mi se iz te zemlje hranimo vec dosta dugo, i moj brat dok je bio mali i ja, a kazem ti da sam i za zeca nesto pobrala proslog vikenda i nisam primetila nikakve promene...
Ti se raspitaj, pa da se dogovaramo, bes bih volela da nam se zecevi malo druze na travici. (lako je vama moj zeka je sam :sad: )
Euena
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Klio » čet ruj 24, 2009 19:06 pm

Sto se toga tice i moji su sami a i dHarma ima samo jednog zeku. Moji su dva muska koji su odvojeni skroz, tako da su sami sa mnom. A ja se njima bavim kada nisam u nekom poslu i haosu po ceo dan :D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dHarma » čet ruj 24, 2009 19:10 pm

Zar nije lakse da prvo upoznamo zeke negde blizu... :)
jer znajuci mog on ce da se opusti od puta tek kada budemo trebali da krenemo kuci.. :)

Meni se ide na onu nasu livadu u jerkovicu :blush:

p.s: Spajk nije usamljen :P on ima svoju plisanu igrackicu za koju mislim da bi zivot dao... ;D

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Euena » čet ruj 24, 2009 20:04 pm

Moze meni odgovara ta livada u Jerkovicu (mada nemam pojma gde je :rolleyes: )
Mozemo eventualno da se dogovorimo za nedelju, mada imam jedan noviji razvoj dogadjaja... Koleginica sa posla je uzela malog zeku zbog dece, ali joj je cerkica izgleda alergicna. Sutra posle posla idem da uzmem zeku, da ga vodim kod veta da vidim dal je ok i da mi kaze pol. Zeka je jos uvek mali i ja ne umem da ocenim. Tako da cu ga najverovatnije sutra dovesti kod mene...
Ako je zenkica i ako se zblizi sa Pejom, Peja (jadan )ide na kastraciju i imacu DVE ZEKE ;D ;D ;D

Ako nazalost ne bude sve tako bajnu, dacu je na udomljavanje na forumu :sad: , videcemo... :offtopic1:

No, stvarno bih volela da prosetamo zeke a u nedelju ce biti lepo vreme.
Euena
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la dHarma » čet ruj 24, 2009 20:12 pm

Kod kog veta ga vodis?

Paa livada ti je stanica posle centralnog... :)
Jos samo Klio da se javi da li moze :)

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Euena » čet ruj 24, 2009 20:18 pm

Nasla sam preporuku na forumu da ima neki vet u Gandijevoj - Nehruovoj, ona tamo zivi pa ne bih da vucaram zeku daleko zbog neceg sto nije ozbiljno...
I tako... nadam se da ce sve proci ok...
Euena
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la musemarina » čet ruj 24, 2009 20:35 pm

Jao ljudi, a gde ja da nadjem kako izgleda radic? Hocu i ja da kupim mojim zekama. :sad:
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la dHarma » čet ruj 24, 2009 20:39 pm

Evo ima na ovoj slici...
On je na vrhu izmedju brokolija i pradajiza... :)

http://www.fitness.com.hr/images/clanci ... vrce-3.jpg

dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la musemarina » čet ruj 24, 2009 20:46 pm

Pa to izgleda ko crveni kupus. :blush:
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la malo drvo » čet ruj 24, 2009 20:48 pm

Između brokolija i paradajza je crveni kupus, ovo dole, što je naslonjeno na polovicu naranče i crvenu papriku je radić.
Novi zeko skače forumom.

Coffi i Jurica support team since 07/2009
malo drvo
Zečić
Zečić

PostPostao/la musemarina » čet ruj 24, 2009 20:58 pm

Eeeee hvala na informacijama. Sad cu i ja mojim zekama da kupim radic.
Nisam im ni brusnice dala. Videla sam neke kandirane u Maxiju i ne znam gde da ih kupim. Hocete li mi reci gde ih vi kupujete?
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la malo drvo » čet ruj 24, 2009 21:08 pm

Neznam kakvo je stanje u beogradu s brusnicama, ali oj ti je savijet za radić da si ga probaš sama uzgajati.
Vrećica sjemena ti dođe ispod 1€, a to je više od stotinu biljaka.
Također, ako nemaš vrt, možeš ga saditi u posude od cvijeća u stanu, i imati uvijek na raspolaganju svježu hranu za zeke. Sadi se kao zelena salata i u potpunosti je nezahtijevna biljčica. I izgleda isto kao zelena salata samo je crvene boje, i naravno drugačijeg okusa.
Novi zeko skače forumom.

Coffi i Jurica support team since 07/2009
malo drvo
Zečić
Zečić

PostPostao/la dHarma » čet ruj 24, 2009 21:19 pm

ups pogresan opis :blush:
Ali dobro pa me je malo drvo ispravio :)
Ja brusnice uzimam u zdravoj hrani.. manja je cena nego u maxiju koliko mi se cini...
9o din je 1oo grama... :)

dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » čet ruj 24, 2009 22:04 pm

malo drvo je napisao/la:Neznam kakvo je stanje u beogradu s brusnicama, ali oj ti je savijet za radić da si ga probaš sama uzgajati.
Vrećica sjemena ti dođe ispod 1€, a to je više od stotinu biljaka.
Također, ako nemaš vrt, možeš ga saditi u posude od cvijeća u stanu, i imati uvijek na raspolaganju svježu hranu za zeke. Sadi se kao zelena salata i u potpunosti je nezahtijevna biljčica. I izgleda isto kao zelena salata samo je crvene boje, i naravno drugačijeg okusa.

ja bih da sadim, ajde ako imas neki link ili ako te ne mrzi napisi mi sta je sve potrebno.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan