Jako, jako stara slika... To je trebao biti WC, pa je poslužio kao krevet. Međutim Pancho ga je brzo prerastao pa sad toga više nema
Ovo je još starija slika (vidi se datum). Bio mi je u krilu, a onda je odjednom samo zaspao, s nogicama u zraku. Moram priznati da je to prvi i zadnji put da sam ga vidjela da tako spava.
I evo dodjosmo do najstarijih slika, kad je Pancho bio mala beba. Tu je zaspao na kauču moje bake (prvi put je išao u njen vrt, ali prije toga je morao malo odspavati kako bi poslije imao više energije). Mene fascinira kako se odmah osjetio sigurnim u toj kući u kojoj nikad prije nije bio i isti čas zaspao.
Monique je napisao/la:Ovo je još starija slika (vidi se datum). Bio mi je u krilu, a onda je odjednom samo zaspao, s nogicama u zraku. Moram priznati da je to prvi i zadnji put da sam ga vidjela da tako spava.
Monique je napisao/la:Ovo je još starija slika (vidi se datum). Bio mi je u krilu, a onda je odjednom samo zaspao, s nogicama u zraku. Moram priznati da je to prvi i zadnji put da sam ga vidjela da tako spava.
Isusek kako je ova slikica preslatka Premedeni je sunce malo ,ko" da leti