Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

margita9 je napisao/la:ala, jest izvrcete rijeci, ljudi.. nisam rekla da su nepotpune i netacne info(citaj malo bolje), vec: problem je u tome da informacije koje se i nude na svim sajtovima(pa i na ovom) su toliko razlicite, toliko da se izgubis u ovome svemu. jedan kaze da su polno zreli m/z sa 3/4, drugi sa 5/6.. zatim da zenki treba do okotnje na jedno 30/ a na drugom 45 dana... grijesili smo, jesmo samo u tome sto migu nismo odmah odveli kastrirati(al i to sam objasnila zasto, al opet kao da to niko nije ni procitao, niti se potrudio ni da procita ni da razumije, skonta)..
al migijevom rasipanju sjemena ce doci jos malo kraj.. jer u pon idem traziti veterinara, koji je najpodobniji za to..
samo se nadam da ce mica ostati jedina koja je lose prosla u svoj ovoj prici.. i da ce malena sreckica poslije poroda i migi nakon kastracije imati dug i miran zivot.. i vise necete slati te komente(koji nam nimalo ne pomazu).. eto
pozz.. svima
)...margita9 je napisao/la: moja jedina i najveca greska je sto nisam migija odmah odvela kastrirati cim sam dobila micu, ali ja sam mislila da cemo ih uspjeti drzati odvojene(a zecevi su to)... a migija nisam odvela na kastriranje jer su ovdje veterinari poprilicno nestrucni.. i vjerjujem da nijedan nikad nije kastrirao zeca dosada, pa nisam htjela da moj migi bude pokusni kunic(ala ironije)..
eto sad bih molila ako neko ima savjet da li migija mogu odvesti bilo kakvom veterinaru ili moram traziti nekog malo strucnijeg? hvala ljudi!!!

)
margita9 je napisao/la:ala, iskljucujem se.. niko ne prati i ne cita i ne zna.. a opet sudi.. ajd vozdrica!!!

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.