Uff, sad si me sjetila da moram na poslu zicat savjetnicko mjesto ovaj mjesec
A imam ja ideja za zajednicke akcije, standove kod obljezavanja nekih datuma, manifestacija... Podijele se troskovi i/ili iskustva... Ma bit ce svega, samo neka svi ostali budu svjesni da Udruga zahtjeva jako puno vremena, energije, a bome i novaca pa kad se sve svede na par ljudi koji sve rade brzo ce vam padat s nogu!
Zato se ukljucite s idejama, ali i volontirajte kad ce trebati, da sve ne ostane samo na rijecima!
Prije svega pocnite s prikupljanjem svih zakona, odluka, propisa koji se ticu vaseg djelokruga, i zivotinja, udruga i svega...
Onda saznajte za sto vise uzgajivaca i slozite si bazu podataka s kontaktima, pa isto s prihvatilistima u kojima ima zecova/kunica, pa medijima koji se bave tom problematikom, pa slicnih udruga...
Kad dobijete registraciju javite mi da vam slozim par stvari za pocetak, za medije, za donacije.info i sl.
Jako puno papirologije prije svega, za to neka svi koji vise na kompu uzmu dio posla i traze, skidaju, salju po dogovoru glavama u Udruzi!
Letke mozete vec poceti slagati i staviti za downolad i printanje doma, svi mogu nositi u obliznje vet stanice, pe shopove, skole i sl, za to ne morate cekati rehistraciju, a neki obicni primjerak slozite u pola sata u wordu, a kasnije lako nadjete graficara (jel zekili, i ja bi te za volontera) da napravi dobru verziju za tisak!
Mogla bi ja ovako pisat satima, stranice i stranice...