Hej ekipa, bili ste tu za nas uvijek kad nam je trebalo, hvala vam svima na tome i pomoći oko raznih pitanja!
Ovo su Guigi i Nalah
Jedan gospodin, koji se najviše voli maziti i zaista je dobrica. Jedna dama... wait, what? Da, Nalah nije damica, ona je divljakušica mala

Iako je Guigi kastriran i Nalah sterilizirana, Nalah je i dalje ista divljakuša

Nema šta nije izgrizla, a koliko noću ronda parket, o tome da i ne govorimo. Pored nje, imate osjećaj kao da stalno kuje neki plan, neki plan da sam prikolje u snu ili naradni nešto loše po stanu.

Na stranu što je jako živahi zekanić, jako je draga i hoće se maziti.
Guigi je gospodin koji ima povjerenja i možete mu sve raditi - rezati nokte, početkat ga, počupat mu dlakicu kad se linja, pogledat zubike i sve što trebate. Zato je s njim prilično lako ako je bolestan ili nešto ne štima, jer znate da se nećete morati boriti s njim, za razliku od ove gospojice koja otpusti živi pakao na vas kad joj treba dati malt pastu. Ne voli nijednu

dok Guigi obožava one od Trixia. Zanimljiva stvar kod Nale je da će vam dati da joj režete noktiće SAMO ako joj pustite crtać na laptopu ili tv-u, i to pod uvjetom, razumije se, da je u pitanju Tom & Jerry.

Ne pitajte me, nije ni meni jasno, ali da, zeka koji gleda Tom & Jerry-a, pretpostavljam zato što na to reaguju i mala djeca koja ne prate sliku, nego zvuk koji je takav da vam dočara što se događa na slici. Uglavnom, upalite joj to i ona gleda, a šta joj radite, nju praktički i ne zanima do god Tom lovi Jerry-a
Nalah:

Malo smo si zaspali

Svaki put me prestraši kad se tako izvrne da joj se nije nešto dogodilo...