Guigi i Nalah

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

Guigi i Nalah

PostPostao/la Guigi » pet tra 04, 2014 16:32 pm

Hej ekipa, bili ste tu za nas uvijek kad nam je trebalo, hvala vam svima na tome i pomoći oko raznih pitanja!

Ovo su Guigi i Nalah :)

Jedan gospodin, koji se najviše voli maziti i zaista je dobrica. Jedna dama... wait, what? Da, Nalah nije damica, ona je divljakušica mala :) Iako je Guigi kastriran i Nalah sterilizirana, Nalah je i dalje ista divljakuša :belj: Nema šta nije izgrizla, a koliko noću ronda parket, o tome da i ne govorimo. Pored nje, imate osjećaj kao da stalno kuje neki plan, neki plan da sam prikolje u snu ili naradni nešto loše po stanu. :wub: Na stranu što je jako živahi zekanić, jako je draga i hoće se maziti.

Guigi je gospodin koji ima povjerenja i možete mu sve raditi - rezati nokte, početkat ga, počupat mu dlakicu kad se linja, pogledat zubike i sve što trebate. Zato je s njim prilično lako ako je bolestan ili nešto ne štima, jer znate da se nećete morati boriti s njim, za razliku od ove gospojice koja otpusti živi pakao na vas kad joj treba dati malt pastu. Ne voli nijednu :nowink: dok Guigi obožava one od Trixia. Zanimljiva stvar kod Nale je da će vam dati da joj režete noktiće SAMO ako joj pustite crtać na laptopu ili tv-u, i to pod uvjetom, razumije se, da je u pitanju Tom & Jerry. :zeko7: Ne pitajte me, nije ni meni jasno, ali da, zeka koji gleda Tom & Jerry-a, pretpostavljam zato što na to reaguju i mala djeca koja ne prate sliku, nego zvuk koji je takav da vam dočara što se događa na slici. Uglavnom, upalite joj to i ona gleda, a šta joj radite, nju praktički i ne zanima do god Tom lovi Jerry-a :zeko7:

Nalah:
slika

Malo smo si zaspali :zeko7: Svaki put me prestraši kad se tako izvrne da joj se nije nešto dogodilo...
slika

slika

slika

slika

slika
Guigi
Zečić
Zečić

Re: Guigi i Nalah

PostPostao/la Guigi » pet tra 04, 2014 16:44 pm

Guigi :cool: :zeko7: :zeko3:

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Guigi
Zečić
Zečić

PostPostao/la Guigi » pet tra 04, 2014 16:45 pm

I još malo slika :P :zeko2:

slika

slika

slika

slika

slika
Guigi
Zečić
Zečić

PostPostao/la wildflower » pet tra 04, 2014 22:35 pm

Divni su <3

Damica sa karakterom :zeko3:
wildflower
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Guigi » sub tra 05, 2014 10:33 am

wildflower je napisao/la:Divni su <3

Damica sa karakterom :zeko3:

Nego šta nego da je banika s karakterom hihi :zeko5:
Guigi
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lionesse » sub tra 05, 2014 17:21 pm

Preslatki su oboje, ali posebno me se gospon dojmio, taman kontrastan mojemu :) moj je bijeli s crnim oko oka, a vas suprotno :zeko8:
slika
Lionesse
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » pon tra 07, 2014 8:54 am

Super su :) A sve su ženske zeke tako malo..h..komplicirane :D
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Guigi » uto tra 08, 2014 19:35 pm

Hihi da je ona bar samo erm... komplicirana :rolleyes: Šašava je i to jako, ali mi je i pored toga volimo. Baš su yin i yang. Dobrica i zloćko, mada ona nije sama po sebi bezobraznica, nego voli tako raditi svašta nešto što ne bi trebala. Po karakteru su, u biti, jako različiti. On je više mirniji i maza, druželjubiviji, za igru, dok je ona samo igra i to kad ona tebe zeza i radi gluposti. Ah... ;D

To sam isto primijetila, Guigi se boji visine. Recimo popne se na krevet, ali ga strah skočiti dolje i generalno ne voli da je na visokom. Dok Nalah, ona mi se čini kao da uopće nije kunić. Ona spava na stolici, onako gurnutoj ispod stola i vječito se pentra po nečemu, skače po nečemu i samo da je na visini. Uopće mi nije jasan taj koncept. Btw, ima svoju stolicu koji si je pikirala i onda to je sad njeno, ne voli kad sjedneš na istu, a ona bi gore. :zeko7:
Guigi
Zečić
Zečić

PostPostao/la markiza » pet tra 11, 2014 14:43 pm

Zekaci su ti preslatki ljubi ih po milion puta umesto mene :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3:
I stavljaj jos njihovih slika :zeko8:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Guigi » uto tra 22, 2014 17:48 pm

Budem :zekoo3: Sad sam ih upravo izmazila. :zeko3:
Kad prebacim fotkice s mobitela što smo pravili fotosession, okačim ih ovdje da vidite :zeko3:
Guigi
Zečić
Zečić

PostPostao/la markiza » ned tra 27, 2014 22:22 pm

Vazi super jedva cekam :micika: :micika: :micika:
markiza
Super Zek
Super Zek

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan