Okotila ih je u svojoj gajbici, sama prema pravilu, napravila je gnjezdo svoje i sve je proslo u redu.
Bebe hvala Bogu nisam dirala, nista, niti se preblizavala blizu, znam sve sta moze nastati i pazila sam na to. Samo sam dala mami puno tekucine, tj puno vode.
Tatu sam odvojila odmah sinoc kad sam vidjela da je trudna, on je sad u svojoj gajbi sam.
Stari su nekih 9 mjeseci i jedan i drugi

Ja sam planirala svoje zeke odnijeti doma u Dalmaciju, tamo vec imam dvoje, i to bi bilo bez problema. Ali sam malim zecevima, nemam gdje. Kako god ispalo, i razgovarala sa svima, stvarno nemam gdje s njima.
Kupila sam ih u Pet Centru tu u zagrebu, i rekli su mi da su obje cure. Pitala sam da bi li ih trebala sterilizirati, rekli su da radje ne, da je jako opasno osim poslije godinu, kad se budu trebale pariti.
Obozavaju jesti sijeno, jabuku, ne odvajaju se od kupovne hrane nikako, znaju malo bananu jesti.
Muzjak, sad ocito znam koji je, je jako dobar, najvise je van kaveza, i seta stanom bez problema, ne grize nista umiljat je jako, dok zenka, je malo preplasena i jako voli lezati

Nikad nisu radili nikoje probleme, vole se maziti, jako umiljati !