ZAUSTAVIMO GENOCID NAD DUBROVAČKIM ŽIVOTINJAMA!

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust, ina

ZAUSTAVIMO GENOCID NAD DUBROVAČKIM ŽIVOTINJAMA!

PostPostao/la Lady Stardust » ned stu 08, 2009 23:54 pm

Bude li u srijedu (11. XI. 2009.), na sjednici dubrovačkoga Gradskog vijeća, usvojen "Prijedlog odluke o uvijetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama" vrlo je izvijesno da će se nad 300-tinjak životinja, iz utočišta na Žarkovici, izvršiti pokolj!

MOLIM SVE CLANOVE UDRUGE IZ DUBROVNIKA I OKOLICE, TE SVE CLANOVE FORUMA I SVE OSTALE LJUDE DOBRE VOLJE DA IZAĐU NA PRISVJED I PRUZE PODRSKU U SVOJE IME I U IME NAS KOJI NE MOZEMO BITI TAMO U BORBI PROTIV ZLOTVORA!

Vrijeme: Srijeda 11.11.2009, 17.00 h[b]

INFO: http://www.facebook.com/katiru#/group.p ... 231&ref=mf
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la pudding » pon stu 09, 2009 19:16 pm

http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t=3735 već sam stavila tu temu u dubokoumnim..
nadala sam se nekim odgovorima,al ništa..
ipak neće bit eutanazija,Vlahušić je odlučio popustit,poslat Kosor otvoreno pismo da se zakon promjeni,i uložit će milijun kuna za izgradnju normalnog azila i izgradnju hotela za kućne ljubimce,što se moram pohvalit,ideja uzgajivača našeg(preko kojeg sam dobila kiki i gummy)..on se dosta dugo zalago za to,Šuica je bila napokon pristala,ali onda je došlo do novih izbora. .
Mi smo popodne trebali dobit plakate za poljepit da se jos cuje za prosvijet,izrada je kasnila,u meduvremenu se Vlahušić predomislio,tako da ga neće bit...
Iako se čini da će se eutanizirat bolesni psi i mačke kojima nema spasa(koji nažalost tamo ima i previše,a do sad azil nije imao dovoljno para da uspava one u mukama...)
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Rad udruge

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan