Bok ljudi,
Nažalost, zbog novog posla sam cijele dane vani i na poslovnim putevima i nisam više u mogućnosti pružiti brigu i pažnju kakvu moja Tipkica zaslužuje, jadna je sama doma po cijele dane, često u gajbi, stoga je najbolje za nju da nađe novog vlasnika koji će joj se moći više posvetiti.
KONTAKT: izbrisano zbog udomljavanja
Zekica se zove Tipka, nazvana je po tipki na tipkovnici (pogodite kojim poslom se bavim

Stara je godinu i pol, kastrirana je, naučena je na wc na jednom mjestu, vrlo uredna i malo plašljiva dok se ne navikne.
Ima problema sa krivim zagrizom pa povremeno treba otići kod veterinara da joj se sjekutići skrate, ali zbog toga ne gricka kablove i pokućstvo!
Obično je puštena po stanu, prek noći spava u svojoj prostranoj gajbi. Voli se zavlačit di god može i gurat stvari s njuškom

Udomljavanje mi je prilično hitno jer neznam koliko ću sad u komadu biti u Zagrebu do sljedećeg poslovnog puta..
Udomitelju poklanjam sve što imam za Zekana: gajbu, posudu za vodu i hranu, 2 wc-a, svu hranu, sijeno i piljevinu za wc koja mi je ostala.
Evo par fotki: