svi ljubimci koje sam imala

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

svi ljubimci koje sam imala

PostPostao/la Bunnyca » čet ožu 12, 2009 20:33 pm

pa... da vidimo. imala sam mnogo kucnih ljubimaca. prvo kada sam imala oko 5 godina dobila sam 2 hrcka. uginuli su nakon 2 godine :sad:. veterinar nije znao sto mu je!! :ljut: poslije toga sam dobila jednu teksašku prugastu vjevericu sa 7 godina. zvala se mini, a nju sam kupila zato sto nije imala prste na jednoj sapici. s njom sam se najvise vezala, a kad je uginula mama mi je morala reci da je pobjegla a ja sam ju trazila 2 dana po ulici :zekoo4:. tek su mi za 1 mjesec rekli da je zapravo uginula. poslije toga imala sam zlatnu ribicu i ona je uginula za 2 tjedna. :sad: sada imam 2 crvenouhe vodene kornjace i svog bugsyca. ubrzo ocekujte slikice vecine ljubimaca
13.04.1995. b. day
12.04.2008. dobila svoga bugsyja
Bunnyca
Zečić
Zečić

PostPostao/la jolanda » čet ožu 12, 2009 21:27 pm

ja zhelim vevericu.

ovako..ja sam imala labradora oga se jako malo secam jer sam bila mala..
onda sam imala Benija i debelicu..uginuli su, sahranjeni su u dvorishtu :sad:
onda sam imala machka Cileta koji je jedan dan pobegao :sad:
imala sam puno ribica koje nisu opstale..
i sad imam dve predivne zeke koje ne mogu da se porede sa ostalim kucnim ljubimcima..dushe :wub:
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la anci » pet ožu 13, 2009 10:14 am

ja sam imala 1. tigrica peru,onda sam imala macu(na selu)koja je nestala,7 ribica (6 ih je ubrzo uginulo jedna je zivjela 2 godine),3 vodene kornjace(imala sam ih oko pola godine razbolile se i uginule :sad: )pa jos jednu tigricu koja je ocito dosla bolesna iz petshopa za nekoliko dana je uginula :sad: :sad: :sad: i sada imam čupku :) :) :cool: :cool: :blush:
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dHarma » sub svi 23, 2009 17:04 pm

Sad kad sastavim spisak ;D
Posto sam kao klinka vise bila u selu nego u gradu imala sam svasta.. pa da pocnem...
Prvo sam kao mala imala svoje prase (ne pitajte :wub: ) koje je posle godinu dana bilo sve osim prase jer je nabacilo 15okg, uginula je od starosti par godina posle
onda je na red doslo pile Doka, verujte pilici nisu tupavi kako vecina kaze :) ni dan danas necu znati sta se sa njom desilo :sad:
pa papagaj tigrica Kica koji je uginuo sa 6 godina starosti,
Onda sam dobila kuce, mesanca njufaundlenda i crnog vucijaka, zvao se Arci, uginuo je od trovanja komsije su ga se plasile pa su se bacili u akciju :ljut: :ljut: :ljut: :sad:
Posle njega je dosao hiperaktivni mesanac Laki koji i dalje juri ptice po imanju :)
Onda sam dobila jagnje.. koje eno i dalje divlja po dvoristu..
I onda na red dolazi zecica Bubica, sreca moja.. koja je uginula od zacepa :sad:
i sad imam Spajka u stanu :) :) :)
koji spisak :P jos sam par izostavila :P ;D ;D
a da a zelja mi je da imam zenku dobermana... :)

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la lily » sub svi 23, 2009 19:27 pm

joj žalosno puno ti je životinja uginulo sigorno si bila jako tužna :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
:loveU: :loveU: i životinje su ti prijatelji
lily
Opomena

PostPostao/la lily » sub svi 23, 2009 19:29 pm

ja sam imala nimficu po imenu roko morali smo je dati jer sam bila alergična na perje pa smo morali dobiti psa ali ništa od toga
Zadnja izmjena: lily; sub svi 23, 2009 19:35 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
lily
Opomena

PostPostao/la ju-ju » sub svi 23, 2009 19:30 pm

ja sam odrasla na selu i sve sto je hodalo na dvije ili na četiri noge, smatrala sam svojim (krave, kokoške, zečevi, ovce, koze.....)
otkad zivimo u gradu imali smo tigricu Žutaru koja je bila prelijepa ali asocijalna, bila pustena van kaveza i bjezala na luster sa kojeg je svijet posmatrala neovisno :ljut: bila je dvije godine kod nas a onda je neko zaboravio zatvoriti prozor......... :sad:
imali smo veliki akvarij
kasnije smo imali mali akvarij
sada imamo sijamskog borca
imali smo drugu tigricu Tviti - Tvitara, predivan, pametan, ljubio nas, igrao se skrivača pa i pričao. evo fonda riječi: ljubavi, draga nogica, gdje si bio, tvitara, dodji :D cak i gosti bi razumjeli sta govori.a onda mu pocelo opadati perje oko vrata, nista nabolje mjesecima i veterinar preporuci mast koju je dva dana grickao i od toga uginuo.sigurna sam.grozno je bilo gledati kako umire. :sad:
maca koja je generacija moga sina (9 godina) ostala je u svekrvinom stanu.ziva je i zdrava
a mi smo (kao provjereni alergicari rizikovali) kupili Ju-jua i svi smo odusevljeni (iako kisemo kada mu se previse unosimo u facu :D )
ju-ju
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la dHarma » sub svi 23, 2009 19:36 pm

lily je napisao/la:joj žalosno puno ti je životinja uginulo sigorno si bila jako tužna :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Kako nisam... svaka zivotinja ima posebno mesto u mom srcu.. i drago mi je sto su bile sa mnom..
vreme sa njima ne bih ni za sta na svetu menjala i volim ih isto kao i kad su bili tu..
ali znas kako, ja verujem u ono da cemo na kraju svi biti skupa.. :)
Bas mi je drago sto dobijas zeku ;D ne znas kakve te sve ludarije cekaju ;D

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Bunnylover » ned svi 24, 2009 11:47 am

Ja sam imala stvarno svashta...
A i nadam se da cu jos punooo njih imati...
Prvo sam imala jedno morsko prase kao malo koje je izvrshilo samoubistvo (skocilo je sa terase)
Zatim sam imala kornjacu koja je otishla kod mamine prijateljice
Zatim sam imala 2 zlatne ribicekoje su naravno...uginule(posle nekog vremenaa)
Zatim sam imala dva papagaja (jedan je odleteo,drugog smo poklonili)
Zatim sam imala malog belog zekonju(nije bio patuljasti) koji je porastaaaao pa smo ga dali rodjacima na selo (mislim da je postao hrana :sad: )
Pa sam zatim imala hrcka koji je bio vatrogasac...Voleo je da se penje po policama...
Zatim sam imala 3 patkice ( obratite paznju ,zivela sam u stanu )
Dve su uginule :sad: a trecu smo odneli na selo...Te patkice su mislie da sam im ja mama...
Potom sam imala punoooooo ribica
Pa sam kupila Aqua-u
Pa je potom stigao mmoj najlepshi Fluffy
A sada je tu i Kika :)

Sve ove zivotine su bile u mom stanu :) ;D :blink: jadna mama
slika

<3 <3 I love my sweety Fluffy :)))
Bunnylover
Zečić
Zečić

PostPostao/la dHarma » ned svi 24, 2009 12:11 pm

;D ;D joj bunnylover ;D ;D tvoja i moja mama pod ruku da se uhvate s' obzirom da su kroz isto prolazile...
imam i ja pacice ;D bili su u stanu dok nisu porasli skroz, sad su u selu.. zivi i zdravi i evo vec imaju oko 5 godina ;D
Samo da i ti nisi dobila inspiraciju za pacice kad si gledala reklamu onu na tv u sa njima :wub:

dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la lissa » ned svi 24, 2009 19:53 pm

ja sam imala maltezera,dalmatinera, dvije mace i zlatne ribice a sad ću dobiti kunića
Ako ne voliš kuniće.............to je kao da ne voliš mene :slatkis: :slatkis:
lissa
Kunić
Kunić

PostPostao/la lily » ned svi 24, 2009 19:55 pm

ja sam imala nimficu i još dva terijera
lily
Opomena

PostPostao/la Lidiya » čet svi 28, 2009 14:31 pm

ja sam imala prvo 72 papagaja xDDDDD
pa smo ih sve prodali jer smo se selili, pa njih nismo imali gde drzati.

potom sam imala 3 zeca koji se skoro ne secam ni kako su izgledali vec samo sa slika.. bila sam jako mala..

onda sam imala macka, Micka. On je jos ziv, ali nisu mu prijali uslovi u stanu pa zivi kao seoska macka.

zatim je tu bio jedan pas, Flekica.. Njega su mi ubili sinteri, meni pred ocima :sad: Bila sam jako ljuta i tuzna... Ganjali smo se po sudu i oni su na kraju dobili kaznu..

Onda sam imala dva zeca. Kiko i Flafi. Oni su divlji zecevi. Njihove slikice cu uskoro postaviti. To su mi bili omiljeni ljubimci, pustili smo ih u sumu jer smo se ponovo selili, a oni nisu bas za grad, plus da zive u stanu... A macke nam redovno dolaze na terasu xDD Oni su jos zivi, dolaze iz sume stalno, obilaze kucu sa nekim divljim zecevima, ali ne daju da im se pridje.

Trenutno imam 2 leminga i 17 ribica ^.^
Leminzi se zovu Smoki i Krki, a samo 4 ribice imaju ime: Doroti, Koko, Shira i Mejni :DDDD
Lidiya
Kunić
Kunić

PostPostao/la Anek » čet svi 28, 2009 14:38 pm

Lidiya je napisao/la:Onda sam imala dva zeca. Kiko i Flafi. Oni su divlji zecevi. Njihove slikice cu uskoro postaviti. To su mi bili omiljeni ljubimci, pustili smo ih u sumu jer smo se ponovo selili, a oni nisu bas za grad, plus da zive u stanu... A macke nam redovno dolaze na terasu xDD Oni su jos zivi, dolaze iz sume stalno, obilaze kucu sa nekim divljim zecevima, ali ne daju da im se pridje.

Ovo za obiljno ili??? :huh:
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lidiya » čet svi 28, 2009 14:47 pm

pa ozbiljno xDDD
sto ne?
Lidiya
Kunić
Kunić

Sljedeća