Drzi se....
Moderator/ica: Lady Stardust
fidelio je napisao/la:Žao mi je.
Teško je gledati voljenu životinju kako umire u mukama. Bol neće nestati, samo će se smanjiti njezin intezitet.
Pusa Sari u zecoraj.
zeko Simba je napisao/la:Strašno mi je žaopogodila me tvoja priča jer smo i mi proživjeli slično
![]()
Sara je bila predivna
ars je napisao/la:a slatka buckicažao mi je.
što se tiče uzroka smrti, starost nije, oni mogu doživjeti i do 10 godina, iza 8, 9 godine se može reći da je od starosti, tj. da su i godine utjecale. zeke dižu glave tako kako si opisala kad su im pluća pritisnuta i ne mogu disati, kažeš i da je nos bio zaštopan... krajnji uzrok je infarkt, ali je sve krenulo od nečeg drugog...
kristinans je napisao/la:Ne mogu da opisem koliko me je dirnula ova prica koju sam citala,vise puta sam zastajkivala i jedva zaustavljala suze,jos uvek mi stoji knedla u grlu bas mi je tesko,drzi se,znam da je to lako drugima reci ali tebi verovatno tesko uraditi,jos uvek ne znam kakav je taj bol ali ne mogu zamisliti sebe ..... jako mi je zaoo![]()
![]()
sarici u zecoraju.....
martina je napisao/la:i meni je jako zao...znam kakav je osjecaj kad izgubis nesto sto si toliko volio...kad pogledas u ono mjesto gdje te tvoj zekan gotovo uvijek cekao...a njega nema...u potpunosti te razumijem...moj zeko je umro prije gotovo dva mjeseca a od tada nije prosao nijedan dan da ga se nisam sjetila...i zaplakala...
drzi se...![]()
![]()
mmmmmm je napisao/la:Ba si me dirnula![]()
![]()
Zao mi je sto si izgubila zekicu
Markic je napisao/la:Drž se, ja sam izgubio Juru nakon 10,5 godina.
Mozda ce netko misliti da sam ludjak,ali volio sam tog zeku najvise na svijetu.
Nikog kao njega. Razumijem tvoju bol i suosjecam s tobom :(
Natrag na Najtužniji dio foruma
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.