Kad postajemo ''crazy bunny person''?

Šega, šala, pošalica, komika..vezano ISKLJUČIVO uz zekače:D

Moderator/ica: vini

Re: Kad postajemo ''crazy bunny person''?

PostPostao/la Megy » sri tra 21, 2010 12:42 pm

dva dečka mogu funkcionirat ali teško pogotovo kad je u pitanju i još jedna curka, tako da bi možda najrazumnije bilo malcu nać dom ili i njemu nabavit frendicu pa da onda budu dva para
Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom!
17
Toby & Anđa :zeko3:
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anek » sri tra 21, 2010 13:58 pm

Megy je napisao/la:dva dečka mogu funkcionirat ali teško pogotovo kad je u pitanju i još jedna curka, tako da bi možda najrazumnije bilo malcu nać dom ili i njemu nabavit frendicu pa da onda budu dva para

nebih se slozila s tobom...ako se svi steriliziraju/kastriraju mogu zivjeti zajedno...ja imam 2 decka i 2 cure skupa..i Puddingica takoder. Stvar je u dobrom nacinu upoznavanja i samom kunicu opcenito...no nikako ih upoznavati prije kastracije.
Nikako nebi bilo najrazumnije dati ga nekom...ili spojiti njih troje ili samo njemu nabaviti curu.
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la tinka » sri tra 21, 2010 14:00 pm

koliko sam ja shvatila, dva dečka najbolje funkcioniraju zajedno ako imaju cure i ako žive kao dva para... jel tak nekak? ;D
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anek » sri tra 21, 2010 14:02 pm

ma funkcioniraju super bitno da su kastrirani...ali uvjek postoji 1 od 10 zeka koji se nebude sprijateljio ni kastriran ni neksatrira ni s curom ni s deckom..ali to su jaaaaako rijetki slucajevi.
Dakla..obavit micanje hormona i spojit trojku. Ak trebate savjete oko spajanja..imam pm :zeko8:
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Megy » sri tra 21, 2010 17:29 pm

Mislila sam da njemu nabavi curu i onda ih spoji sve 4
Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom!
17
Toby & Anđa :zeko3:
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la frka » sri tra 21, 2010 19:36 pm

Megy je napisao/la:Mislila sam da njemu nabavi curu i onda ih spoji sve 4

:omg: jedino da se odselim, u ovom stanu nema šanse. i njega mi ispočetka nije padalo na pamet zadržat al sad mi je već nkako :wub: prirastao za srce.

nego, otišli smo daleko u off pa bi moderatori možda mogli premjestit ove postove negdje :blush:
frka
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Lady Stardust » čet tra 22, 2010 12:01 pm

Anek je napisao/la:
Megy je napisao/la:dva dečka mogu funkcionirat ali teško pogotovo kad je u pitanju i još jedna curka, tako da bi možda najrazumnije bilo malcu nać dom ili i njemu nabavit frendicu pa da onda budu dva para

nebih se slozila s tobom...ako se svi steriliziraju/kastriraju mogu zivjeti zajedno...ja imam 2 decka i 2 cure skupa..i Puddingica takoder. Stvar je u dobrom nacinu upoznavanja i samom kunicu opcenito...no nikako ih upoznavati prije kastracije.
Nikako nebi bilo najrazumnije dati ga nekom...ili spojiti njih troje ili samo njemu nabaviti curu.

Ja se pak ne bi slozila s tobom!

Prikljuciti decka u skupinu od dva ili tri kunica koji funkcioniraju je jako tesko ili skoro nemoguce. Iz iskustva u vise primjera se vidi da to ide jako, jako tesko. Dodavanje cure je puno lakse iako ne mora ni to uspjeti.

Kod mene imamo Coco i Cooky i Ziggya i Morisa - i nema nikakve sanse da ih se spoji bez obzira na kastracije. Ici reskirati i razbucati i uznemiriti skladnu grupi da bi se pridruzio jos jedan mislim da nema smisla.

A evidentno je da jo od Frke beba kunic i da ima jos vremena da se razvije

A Pudingica ima tri cure i jednog decka i to jos ne funkcionira 100% i javljaju se trzavice - a ti nikad ne znas kad nesto eskalira.
Oni mogu biti naocigled socijalizirani ali ako postoji i najmanja opasnost da ce (npr. u vremenu kad nisi doma a oni u gajbi) doci do nepredviđene tucnjave - onda to za mene nije sigurno okruzenje.

U par koji super funkcionira (s deckom osebujnog karaktera) ici dodavati musku bebu - pa ja ne bi!
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Anek » čet tra 22, 2010 13:01 pm

Da..nemoze se za sigurno znati..ali se takoder davanjem tog kunica nista nece rijesiti.
Od pudingice se curke ne slazu...
U svakom slucaju nije nemoguce probati ih spojiti. Jer mozda si budu dobri.
Moji decki se nikada nisu zakacili isto ko ni cure..svi 4 su se prvih par sati "zjahali" :rolleyes: i divota.

neki takoder imaju samo curu i decka pa se nemogu sloziti... mislim da mi je Ina pricala kako njen zeka nece ni jednu zekicu.
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lady Stardust » čet tra 22, 2010 13:54 pm

Tak je, sve ovisi o samim kunicima a neke su kombinacije vjerojatnije a neke nisu.
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la pudding » čet tra 22, 2010 19:07 pm

evo ovako je u mene sad:
kiki i gummy-super(rijetko kad nešto bude,ali rijetko i minimalno,tipa zli pogled :D )
livio i kiki-super
livio i gummy-savršeno,ipak su ljubavni par
kiki i iana se ne podnose
livio i iana se ne vole
gummy podnosi ianu ;D
iana ih sve voli i previše je blesava da bi se ljutila dugo hehe
svi su od ianine sterilizacije skupa pušteni i to fino funkcionira,ali kad su zatvoreni iana je u svojoj...mislila sam odma nakon sterilizacije ih spojit,ali kako su mi bili kolokviji,ovo ono,nisam imala snage ni volje,tako da im je ovako super,jer su puno van pa se zapravo stalno i druže.. jedino loše je meni što su dvije,a ne jedna gajba-ali to je zanemarivo...
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la pudding » ned svi 02, 2010 12:11 pm

http://www.youtube.com/watch?v=faiprMXM ... re=related kad na ovako sladak video i ja i dragi viknemo: a vidi kabela!
;D ;D ;D ;D CBP!
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Zekina Rupa

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan