Imali smo velikih problema sa zapišavanjem kreveta (svih), dok mu nisam wc stavila na najudaljeniji dio sobe, gdje uopće ne boravi. Već sam napisala negdje da mu u veliki četvrtasti wc stavljam papirnati ručnik u dva sloja, a između piljevinu (super upija a nema doticaj s piljevinom), preko toga malo sijena, a pokraj sjenilicu punu sijena, tak da gricka dok je na zahodu-ko kaj neki od nas novine čitaju
.Čim me ugledao da prvi put to radim dojurio je i popiškio se unutra!
Od onda nikada nije piškio na krevet (ni kakio). Doduše, krevet je neko vrijeme bio preventivno zagrađen da ne može gore, ali više nije i Pongo sve uredno uvijek i bez iznimke obavlja u zahod.
Možda ne vole da im smrdi u brlogu njihovom
, pa to obavljaju na našem brlogu
da im njihov ostane čist 

ima sve što može poželjeti i baš mi ide u inat -> krevet mu je omiljen i točka
probala sam sve od pljeskanja, mrljanja njuškice u pišalo, stavljanja u gajbu i pred njim sipanja kuglica pred nosom, stavljanja sijena u wc, sve smo podloge isporbali, čak sam ga i lupkala s metlicom za muhe i ništa
Damir je slobodan i NIKADA nije u kavezu jer mislim da je to koliki god kavez veliki bio mučenje za životinju...što je najgore zna ići na wc jer dok sam ja u sobi je sve ok...ali ako ga ostavim i 5 min samoga odmah high life
sada sam kod dečka i tu je već par puta i po ponašanju vidim da se osjeća kao doma i tu također tjera svoju politiku...evo zadnja tri dana mjenjamo već 5 plahtu 

...jučer sam kupila 2 metra prozirnog stolnjaka čak nije bio ni skup 15 kn metar i sada sam mirna 

Problem ne bi bio toliki da još mamlaz se ne legne u to ili pak stalno čuči u wc-u pa su mu noge mokre. Još se bojim da ne navuče neku prehladu jer su mu cape stalno vlažne. Probala sam stavljanjem ručnika-zgura ga u jedan kut i leži na plastici, bili drveni peleti po cijeloj gajbi (sad su samo u wc-u) pa je zapišavao sve.

)