E ovako, imamo mali problem pa se nadam da ce mozda neko znati kako da se resi.
Trudicu se da ne budem previse opsirna, mada moram da objasnim situaciju.
Dobi ima celu jednu sobu za sebe, sa otvorenim kavezom i pusten je 24h. Nuzdu vrsi samo u wcu. U toj prostoriji je i jedan krevet na kom uglavnom lezi i nikad ne piski i kaki po njemu. E sad se sve promenilo.
Preksinoc smo se vratili s planine, tamo je bio u kavezu preko noci i malo preko dana, ostatak dana je bio pusten uz nadzor posto voli da gricka namestaj (ne znam koliko ce biti bitno ali cu napomenuti da je tada kakio svuda po toj hotelskoj sobi, ali piskio nije). Put nazad je trajao oko 5 sati. Kad smo dosli prebacila sam ga u kavez jos malo, dok sklonim sve stvari sa poda i onda ga pustila, kao i obicno. Od tada on
nije prestao da kaki i piski po krevetu. Bukvalno vise ne koristi wc, uopste. Prekrivace sam menjala 3 puta, sada vise i ne menjam, drzim foliju ispod... dva puta sam ga zatvarala na po 2 sata u kavez posle toga, za kaznu kao. Ne znam vise sta da radim, ako to radi jer se sveti za zatvaranje onda nije trebalo da ga "kaznjavam", ali on na svakih pola sata ponovo piski po krevetu. Sada je pusten i slobodno vrsi obe nuzde po krevetu a ja hocu da poludim i ne znam sta da radim.
E da, ono sto mi je vrlo cudno (kuglice su ok) je da je mokraca totalno providna (tj. tako deluje na tom belom prekrivacu, kao kad se voda prospe) i da
nema apsolutno nikakav miris, kao da mirisem vodu.
Pomagajte, aman.