tražim curu!

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

tražim curu!

PostPostao/la Lela » pon lis 15, 2007 23:11 pm

Napisao: medeni
Postano na: 10/02/06 u 21:21:12
Ja sam zec Medeni...imam 1,5 god. i naganjam balon po cjele dane.. to je moja cura.. jako bi se volio malo družiti sa (pravom) zečicom moje veličine..puno veselih hopanja svim zecovima!
p.s. molim vas recite mi kako da stavim svoju sliku...

...

Postano na: 10/03/06 u 16:17:52

evo me (uz puno muke) napokon na internetu!

slika

...

Postano na: 10/03/06 u 19:35:56

evo mene opet! i to u pozi odmaranja! po cijeli dan se odmaram i spavam, a kad padne mrak poludim...trčim, skačem, guram balon....

slika
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » pon stu 05, 2007 21:10 pm

Napisao: LeLa
Postano na: 10/03/06 u 16:28:50

e pa stvarno si meden, isti moja Zeka samo imaš čupice, pa ti šaljem milion

---------------------------------------------------------------------------------

Napisao: zekili
Postano na: 10/03/06 u 17:33:10

ajme pogle ti te uske

prezgoooodan je

ajmo cure di ste

---------------------------------------------------------------------------------

Napisao: Lady Stardust
Postano na: 10/03/06 u 17:34:59

Prekrasan je

A jel ce se ponosan buduci tata brinuti za djecu

Napisao: zekica_poopy
Postano na: 10/03/06 u 18:32:52

e da sad ima koja bijela zekica
taman za bozic bi bilo lijepo punoooo malih bijelih zekaca
nekak me u faci podsjeca na mucku od ninocke, samo da ima jos sare

Napisao: Charlie
Postano na: 10/03/06 u 19:38:37

Jel on mješanac ovnolikog i običnog?
Predivan je super okice ima

Napisao: sanjita
Postano na: 10/03/06 u 19:52:44

...ajooooj krasni je ...uha su zakon,smijesno mu stoje,ni vrit ni mimo

Napisao: nives
Postano na: 10/03/06 u 20:45:17

baš strašna uheca krasan zekan

Postano na: 10/03/06 u 20:48:00

aaaaa ovdje je još slađi, a vidi se da je i fini zeko , ne dira kablove i ne obara vaze

Postano na: 10/03/06 u 21:18:13

Ja nisam mješanac, ali neznam kojoj vrsti pripadam (nisam ovnoliki)... imam plave okice, a crvene su samo zbog fotića..

ne papam kablove, ne uništavam stvari po kući, ali najviše volim dnevni (tjedni) tisak... i najviše volim skakati ispred televizora dok moji gazde gledaju filmove...

Napisao: Lady Stardust
Postano na: 10/03/06 u 22:17:25

Genijalnu facu ima, tocni vidis da je decko

Postano na: 10/03/06 u 22:43:14

ma sve super... hvala na komplimentima... ali hoću se malo družiti sa svojim prijateljima stvarno a ne virtualno!
ima li koji hop-hop zeko ili zečica za igru i druženje..?

Javite se!!!!

Napisao: Moro
Postano na: 10/04/06 u 14:33:15

Moro nije hop-hop zećica ...ali ja ti moram dati kompliment da si jako jako zgodan dečko.... i želim ti puno sreće u pronalaženju cure

Napisao: Ferdy
Postano na: 10/06/06 u 13:18:16

Oooooo, krasnog li zekača!!!!
Pravi frajer. Izgleda jako fin (sudeći po urednoj okolini koju očito nije devastirao)
Nadam se da ćeš brzo naći neku zainteresiranu zečicu

Napisao: Dona
Postano na: 10/06/06 u 20:20:54

Za tako lijepog dečka svaka cura je zainteresovana. Osim onih zauzetih
Evo moja Dona je slobodna djeva, ali živi daleko pa od ljubavnog sastanka nema ništa. za Medenog

Postano na: 10/08/06 u 20:34:07

možda ste me krivo skužili...ne želim se družiti samo sa zečicama.. nisam nikad vidio nijednog zekonju pa bi se rado upoznao sa nekim od svojih rođaka..molim da se javite (hop-hop)

Postano na: 10/08/06 u 22:14:19

moja jedna cura se zove HopHop

Postano na: 10/10/06 u 14:22:21

Ja bi jako volio viditi sliku te hop-hop zečice.....

Napisao: ninocka
Postano na: 10/10/06 u 21:26:31

zeko je stvarno komad

Postano na: 10/13/06 u 19:57:33

jel naso medeni curicu?

Postano na: 10/13/06 u 21:08:07

nije ona neka raskošna zečica. više je to mali bandit.

http://img62.imageshack.us/img62/7465/hopica2jk1.jpg

a hophop se zove jer voli da skače

Napisao: altan
Postano na: 10/13/06 u 21:34:19

Joj bas je lijepa ..prava zenskica..ima gdje za primit

Postano na: 10/13/06 u 21:51:24

hophop? hvala, zdebljala je se u zadnje vrijeme. inače je jako mala i lagana, patuljić, iako se ne vidi na toj slici.

evo sexy duza (ne obraćaj pažnju na pod )

http://img174.imageshack.us/img174/3290 ... uzaux9.jpg

a ovdje se vidi kako je mala, jer ovaj transporter je onako neke srednje veličine.

http://img234.imageshack.us/img234/7656/img0070jv5.jpg

Napisao: Charlie
Postano na: 10/13/06 u 23:04:47

gle repić

Napisao: altan
Postano na: 10/14/06 u 13:34:44

Podsjeca me na one crnkinje u spotovima ..ima bas lijepu boju

Postano na: 10/14/06 u 16:06:17
a vidi sexy guze

ma prava zemska! nema sta

Postano na: 10/15/06 u 21:49:10

booty

Napisao: night_elf
Postano na: 10/16/06 u 15:31:41

Stanite na pola ulice sa standom (i zecom) sa natpisom "USAMLJENI ZEKO TRAZI ZENSKO DRUSTVO" :-D

super je zeko!

Postano na: 10/16/06 u 15:43:47

vrlo rado, ali ovaj zecetinac je lud... u tren oka bi odhopao dalje...

Napisao: night_elf
Postano na: 10/30/06 u 15:19:53

A odakle je zeko?

Postano na: 11/02/06 u 08:42:27

medeni je iz zagreba...

Napisao: Zeko_Jurica
Postano na: 11/09/06 u 21:02:01

Medeni, baš ti je slatki zeko , ali ja mislim da to s druženjem nije baš tako jednostavno. Ako se nađu muški i ženski zeko, tu vrlo brzo može svašta biti (osim ako jedan nije kastriran). A ako se nađu dvije ženke ili dva muška koja nisu kastrirana, tada bi moglo biti tučnjave, što ne mora ispasti baš bezazleno. Još postoji problem da zeku koji dođe na tuđi teritorij može uhvatiti i panika, jer nezna gdje se može sakriti... Zekani su jako privrženi svom (poznatom) teritoriju. Oni u prirodi doista žive u društvu (kolonijama) i tamo super surađuju i međusobno se pomažu. Ali u prirodi zekani koji si nisu međusobno simpatični (oni si isto biraju prijatelje ), imaju uvijek prilike pobjeći i osnovati novu koloniju, tako da do tučnjave s posljedicama po zdravlje baš i ne dolazi. Ovako, negdje u stanu... to bi mogao za njih biti više stres nego igra... velim, ako nisu oba kastrirana.

I, hvala na komplimentima za Juricu

Postano na: 11/17/06 u 15:17:39

dragi moj jurica...ma znam ja to...samo mi je tako zao gledat Medenog samog kako naganja balone po stanu .. imam nekako osjećaj da je usamljen, mada on ludira svuda okolo: skače, trči, zecoples i ostalo...
Nedavno smo bili kod veterinara i tamo je slučajno "upoznao"jednog ovnolikog koji je bio u kavezu.. Medeni ga je odmah snimio: odmah oko njega, njuškao, skakao...

Napisao: Zeko_Jurica
Postano na: 11/21/06 u 00:27:00

Pa, jesi li razmišljao da ga daš kastrirati i onda mu nabaviš žensko društvo? Kunići u prirodi žive u zajednicama i već im je zapisano u genima da vole živjeti u društvu . Meni je Jurica isto sama, jer nažalost ovu gornju informaciju nismo znali kad smo nabavljali kunića Mislim, idealno je ako od malena počnu živjeti skupa (kao sad npr. ovi David i Mora s foruma), ali se mogu sprijateljiti i u starijoj dobi. Evo ja već neko vrijeme razmišljam o društvu za Juricu... Što ti misliš o tome? Kad pogledaš slikice zekana s foruma koji žive zajedno , onda se zbilja vidi koliko je zekanima društvo važno.

Postano na: 12/01/06 u 10:05:28

ma razmišljali smo o društvu..mislili smo ga zbog toga i kastrirati, ali ne znam... Medeni ima već oko dvije godine i neki kažu da je to pomalo riskantno.. a i strah me da nakon kastracije neće biti onako razigran, vesel i luuuud...ne znam da li vise pati ne kastriran bez zecjeg drustva ili ako je kastriran a u drustvu? htio bi samo da mu bude dobro i da uziva.... Pozdrav zecici Jurici!

Napisao: tarra
Postano na: 12/01/06 u 11:03:37

Možda da steriliziraš ženku koju nabaviš? Evo baš je ovih dana slučaj takav na forumu-sterilizacija ženke..mada kažu da je riskantno. Ja neznam puno o tome,pa se raspitaj
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la Medeni » uto stu 06, 2007 10:30 am

ajoooj ..... kad se toga sjetim!! prije godinu dana! super :rolleyes:
Medeni
Zečić
Zečić

PostPostao/la max » sri stu 07, 2007 15:51 pm

Medeni je napisao/la:ajoooj ..... kad se toga sjetim!! prije godinu dana! super :rolleyes:

đizus kak vrijeme šiba...ja sam, tada bila new one na forumu :)
max
Zekonja
Zekonja

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan