Pozdrav,
sve je Ok, sječam se razgovora u potpunosti, i ako me sječanje ne vara to je bio neki prostor oko trešnjevačkog placa. Inače, pa ni tada, nisam zahtjevao da moja hrana ima neko posebno mjesto jer smatram da je to izbor voditelja dučana, iako mi naravno godi kada je istaknuta.
Hrana sigurno ne sadrži umjetne boje, umjetne mirise i sl. i njezina proizvodnja je skupa, što se vidi i na konačnoj cijeni, ali zato nije potrebna nikakva nadopuna prehrani. Također sijeno je sa švicarskih alpi.
Jako mi je bitno vaše mišljenje, jer ja većinu utisaka prenosim direktno ljudima koji su zaduženi za formulu proizvoda, a oni konstantno rade na usavršavanju formule. U svakom slučaju bit je da se ne maknu od toga da samo najbolje stavljaju u hranu, da nema kemije i umjetnih dodataka.
Nadam se da ćemo u 2008 g. održati jednu radionicu na temu zećeva i njihove prehrane.
Za sve savjete možete poslati mail meni ili marku u dućan na
avenue@mojpetshop.hr on se dugo bavio zečevima te ima jako puno iskustva u svemu tome, a uz sve je skoro i dr. vet.
Ovo je sigurno jedna od najboljih, ako ne i najbolja hrana na svijetu za zecove i vrlo je poznata u svijetu među ljubiteljima zecova. Prije godinu dana kada smo se razgovrali nisam je mogao uvesti jer je minimum bio 20 tona iz kanade, a to je malo velika količina za start u Hrvatskoj. Sada je taj problem riješen na zadovoljstvo sviju.
Lijepi pozdrav grupi, i ako bilo što trebate stojim vam na raspolaganju.
Ivan