Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

.gif)

al na prvoj slici smo poceli da se mazimo i tako podigne glavicu da ga ja ljubim e onda na drugoj slici je vec primetio aparat....
 al na prvoj slici smo poceli da se mazimo i tako podigne glavicu da ga ja ljubim e onda na drugoj slici je vec primetio aparat....    i onda u cudu sta ja to drzim u ruci i taj pogled ......
 i onda u cudu sta ja to drzim u ruci i taj pogled ...... 

.. svastaaa
 .. svastaaa    

mogla bi danima da gledam u njega, stalno ima neke nove fore a kad skakuce pa mlati sa onim usima skroz je sladak, ma ko pufna mi je, a da, bas i ko maca izgleda kad se cisti jer ima napred to neodoljivo meko i krznasto krzno
 mogla bi danima da gledam u njega, stalno ima neke nove fore a kad skakuce pa mlati sa onim usima skroz je sladak, ma ko pufna mi je, a da, bas i ko maca izgleda kad se cisti jer ima napred to neodoljivo meko i krznasto krzno   koje mi neda da mu diram
 koje mi neda da mu diram   al sta cu trpim
 al sta cu trpim   

.gif) 
  .gif) ...........Kad ste se mazili faca mu stvarno izgleda:ako bas moras
 ...........Kad ste se mazili faca mu stvarno izgleda:ako bas moras  ...........
 ...........  

i padne mi glava
  i padne mi glava  a on i dalje sedi i ceka ) on moze da se skloni, nego eto tako se pravi vazan
 a on i dalje sedi i ceka ) on moze da se skloni, nego eto tako se pravi vazan   
 .gif)

markiza je napisao/la:Pa jeste izgleda tako "ako bas moras" al ja kad ga ljubim nikad ga ne drzim (desilo se mozda dva puta da sam ode, al obicno ja crknem od ljubljenjai padne mi glava
a on i dalje sedi i ceka ) on moze da se skloni, nego eto tako se pravi vazan

Mekan je sav ko pufnica
.gif) . Ma on je poseban
 . Ma on je poseban   

Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.