Moderator/ica: Lady Stardust
renata je napisao/la:...i sama sam prije nekoliko dana udomila 4 bebe (ja - ne dućan), ali sam 15-ak dana ranije platila kastraciju njihovog mužjaka kako više ne bi imali "slučajna legla" svakih mjesec dana, iako je vrlo vjerojatno da će biti još jedno leglo kod zekanice.
renata je napisao/la:Ukoliko veterinarska inspekcija uđe u dućan, vlasnik/djelatnik dužan je pokazati sve papire koji se tiču životinja zatečenih u dućanu, a njih u prvom redu zanima "Svjedodžba o zdravlju životinje", ulazni račun ne, to zanima financijsku inspekciju.
Jedno i drugo, dakle Svjedodžbu o zdravlju te Račun o kupnji na kojem je naveden uzgajivač/prodavač u pravilu traži samo inspekcija ministarstva kulture.
...
Pinky and D`brain je napisao/la:stvarno se nemojte ljutiti al ovo je cista utopija.
Zeko_Jurica je napisao/la:renata je napisao/la:...
Misliš Ministarstva poljoprivrede i šumarstva - ne kulture? Koliko znam veterinarska inspekcija spada u Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva.
Renata, mi možeš na mejl poslat kopiju jedne takve svjedodžbe? Zanimalo bi me kakvi podaci su gore. Hvala.
Ne mislim na poljoprivredu i šumarstvo, jer da tu spada veterinarska, baš mislim na Ministarstvo kulture, jer je njihova zadaća briga o uvjetima držanja životinja, oni obilaze šopove, uzgajivače, a sad već i privatne osobe koje su prijavile držanje zaštićenih vrsta u svojim domovima, na njihovom čelu je gosp. Lindić, koji je obišao dućan u kojem radim i moj dom kao uzgajivača.
ulla je napisao/la:Pinky and D`brain je napisao/la:stvarno se nemojte ljutiti al ovo je cista utopija.
Ovakve komentare naprosto "obožavam". Kad bi svi razmišljali kao i ti onda bi i crnci još dan danas bili robovi i žene osobe bez ikakvih prava, jer se to u tadašnje vrijeme isto bilo kakva promjena činila nemogućom![]()
Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.