altan je napisao/la:Vjerojatno je neki apsces u pitanju..taj gnoj uzasno smrdi, a kako je on kao ispupcenje ispod koze moga bi tako povuci kozu da jedno oko bude ispupcenije..jel osjecas negdje neku kvrzicu na njegovoj celjusti?
Pipala sam to mesto a i na drugu stranu, nista nema, nikakve kvrzice, sem sto smrducka tu.. Jedino mi je cudno bilo to sto na desnu stranu balavi, a levo okce mu izbacenije.. E sad vise ni ne znam kakve su mu okice normalne od stalnog gledanja...dal mu je desno suzenije ili levo izbacenije, pojma nemam vise... Ali sad smo se vratili od veterinara i reko nam je da su kutnjaci u pitanju, i da zbog njih balavi, i dao nam je Triderm mast da mazemo 5 dana 2 puta dnevno na to mesto gde mu se kvasi...na to mesto gde mu se vidi malo kozica... pa u cetvrtak da se javimo da sredjuje zubice kad mu se umiri to mesto, i da vidimo dal ce da prestane voda da mu curi.. Nego uplasila sam se jer je reko da mozda mora kutnjak (ili kutnjaci) da se vadi... Kako to ide...jel ce da mu bude tesko da rucka posle ako dodje do toga (ne daj Boze) znate li mozda nesto o tome?