to mi je 5 minuta od kuće.Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
to mi je 5 minuta od kuće.
sam tak nastavite i bude super suživot sa zecom 

još da se malo uhodamo i bil bu to zec i pol. imam vrt koji je odlično ograđen. Kad bi ga mogao pustiti da se malo istrči (pretpostavljam da je još premali) i jel to uopće pametno!?

kako vaši zecofi spavaju!? ovaj moj bedak je noćas dobil izgon iz sobe, jer se u dva ujutro odlučio poigrati sa svakom igračkom koji ima u kavezu ( a ima ih
). 

). eto, zabavan je suživot sa zecom 

dostupan vrt je super stvar (pazi da macke ne pisaju i sl.)
e a, oni preuzimaju navike svog gazde, tako da bi se trebao nauciti da ide spavati kada i ti 
D
Citajuci postove mislim da ste super par i da cete se jos duuuuugo druziti skupa uz takvu temeljitu skrb
Zlijezde nek te nezamaraju previse, ja imam Andju vec 2 godine i nikad joj nisam uspjela viditi zlijezde jer je zvijer od zeca, em je ogromna, em je ful teska, em joj orijasi dodju kao bebe
za razliku od Tobija koji je "becka skola" i da mi nije njega mislila bih da sam totalno nesposobna za drzanje zeca u kuci

zekili je napisao/la:
edit: jel netko potvrdio muski spol?D

zekili je napisao/la:svakom zekacu se zlijezde moraju redovito pregledavati i cistiti..to nije komplicirano i traje svega par minuta, jedan drzi, drugi cisti

Jura je napisao/la:
zapravo me zanima koja je to uopće vrsta (vidim da ima više vrsta patuljastih kunića, pa ako netko zna? )
još jedno glupo pitanje: glasaju li se oni ikako?
nema ti neke razlike u ponašanju i privrženosti.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.