moje su skupa u gajbi, s tim da su ti one puštene u sobici cijelo vrijeme... u gajbi im je samo hrana, voda i wc, tako da tamo idu samo kad trebaju obavit nekaj od toga... hehe.. inače su puštene u sobici, a kad smo doma onda i po cijelom stanu...
čuj, ja sam sigurna da bi se složile kad bi im dali priliku, samo treba biti strpljiv... kunići su jako teritorijalne životinje i jedna od njih mora pokazat da je dominantna... kad se to dogodi, tj. kad svaka dobije svoje mjesto, onda dalje to ide... ima slučajeva i kad se cure nisu složile, ali to je puno češće sa dečkima... oni kad se jednom potuku, teško da će se opet pomiriti... iako ni to nije pravilo...
ali treba biti strpljiv i malo pomalo ih upoznavati i to na neutralnom terenu... čitala sam tu svakakve primjere, od kade u kupaonici, spavaće sobe u kojoj inače ne boravi ni jedna do balkona.... ako imate neku prostoriju gdje nije nikad nijedna bila i "označila ju" kao svoju, tamo ih lijepo stavite i gledajte reakcije... bit će naskakivanja jer jedna mora dokazat dominaciju, ali dok to nije prava tučnjava, pustite ih...
držim fige...