Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
IV@N@ je napisao/la:možda bi mi to bilo zgodno za štakore, naravno mjenjala bi ti bar svaki drugi dan...![]()
jel to prašnjavo?kako to izgleda kad se smoči?dal' se pretvori u prah kao peleti ili?
renata je napisao/la:IV@N@ je napisao/la:možda bi mi to bilo zgodno za štakore, naravno mjenjala bi ti bar svaki drugi dan...![]()
jel to prašnjavo?kako to izgleda kad se smoči?dal' se pretvori u prah kao peleti ili?
Dobila sam vreću za probu i moram reći da me ugodno iznenadilo.![]()
Oblikom izgleda kao valjčići, bijeli, i zaista podsjeća na komadiće dječjih pelena.
Stavila sam u wc svojoj Iani i Nessu, a oni su angore i nije ime se lijepilo za dlaku, nogice.
Ne radi na principu grudanja, kao niti na principu pretvaranja u prah, već se mokar - popišani dio veže nekak međusobno. Čudno, moram priznati i ne znam objasniti. Mirisa nema nikakvog. Nakon jednog dana kaj su mokrili po tome, valjčići su poprimili mjestimice blago žutu boju, točno na onim mjestima di natakare dupe i piške (Iana u prednji desni kut, a Ness u sam ćošak). Tri dana nisam čistila wc, nisam imala kaj, no četvrti dan sam morala, jer se skupilo poprilično kuglica![]()
E sad, šokirala sam se kad sam iskrenula wc posudu, ispao je doslovno trokut "mase", i wc je ostao ful čist, bez kamenca i fleka (?!). Nisam odoljela i pipnula sam ispalu masu prstima, bila je ljigava, ko sluzava, ali kompaktna i još uvijek bez ikakva mirisa!
Od prašine ni "P".
Bih li to preporučila za kuniće? Ne znam. Meni se super pokazalo, no ne znam kako bi djelovalo na kunićju probavu kada bi pojeo valjčić ili više njih. Ja sam bila ziher u Ianu i Nessa, jer moji nikada nisu, a i pazila sam da niti ovo ne "probaju" ustima.
Koristila sam i kod zamorčića, učinak nevjerojatan! Njih na peletima držati ne možeš, jer bi ih žuljalo za noge, tak da naspram piljevine ovo je podloga s 5 *****
renata je napisao/la: ružno bi ih bilo gledati 1,2 kg u mjesec dana u kavezu...
fidelio je napisao/la:renata je napisao/la: ružno bi ih bilo gledati 1,2 kg u mjesec dana u kavezu...
![]()
Čitam temu pa se pitam - zapravo pretostavljam da se dati o onom vragu koji se stavlja i u djecije pelene pa kad se napune sva tekućina u njima se pretvori u nekakav gel.
100% celuloza? hm? Možda 98%
Da sad ne pišem gdje svašta piše pa....
IV@N@ je napisao/la:što imaš ne vjerovat?
ista stvar ko i peleti samo kaj je od celuloze ,a ne od piljevine.
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.