Društvo mom Sivku

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

PostPostao/la Ivitza » sri sij 30, 2008 20:08 pm

iskreno, nisam siguran dal mu je sada potrebno drustvo, volio bi nekako da znam dal mu je lose samnom. nisam ni u najboljoj poziciji da uzimam jos zekica jer sam podstanar, nikad neznam kak ce najmodavac reagirat. A svakako smatram da nebi bilo naodmet uzet frendicu za Sivog:) vidjet cemo..
Ivitza
Kunić
Kunić

PostPostao/la Kiara » sri sij 30, 2008 20:13 pm

ne, :nowink: ....nikako mu ne može biti loše s tobom, ali kao što kažemo, ipak je društvo iste vrste(drugog kunića) nezamjenjivo...mojim kunićima ne treba puno pažnje(iako ja posvećujem :) )posvećivati jer sada imaju jedno drugoga, igraju se zajedno, papaju, pa čak i piju vodu ...puno manje pažnje zahtijevaju dvoje kunića, nego jedan :)
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Ivitza » sri sij 30, 2008 20:15 pm

kak si ti ovo lijepo rekla :) ma cim on skakuce, zabacuje noge u stranu kada trci i unistava namjestaj, znam da mu je dobro i da mu posvecujem dovoljno paznje :rolleyes: i samim time sam i ja sretan.. pokusavam srediti sliku, al neide :(
Ivitza
Kunić
Kunić

PostPostao/la Ivitza » sri sij 30, 2008 20:39 pm

Kiara je napisao/la:
p.s.jedva čekamo slikice :)

slikica dodana ;)
Ivitza
Kunić
Kunić

PostPostao/la Zeko_Jurica » sri sij 30, 2008 23:06 pm

U prirodi ti kunići nikad ne žive sami, tako da je u pravilu prirodno da imaju društvo. A zbog toga je onda potrebna i kastracija.
Najlakše će se složit cura i dečko, ali prije nego uzmeš drugog kunića, morao bi biti 100% siguran u spol ovoga kojeg imaš. Dosta nas ovdje na forumu je dugo živjelo u zabludi :wink: ;D
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Tilly » sri sij 30, 2008 23:57 pm

evo moja zekica je danas bila na kastraciji i sve je najnaj proslo,da sam znala ne bi toliko panicarila!! i jos me lize i mazi se,nije ni uplasena osim sto se tu i tamo malo povuce.ali ok sve u svemu!!

I ja bi nabavila njoj drustvo,sad ima 6 mj i nadam se da ce prihvatiti! jer jednom nije pa sam se uplasila kako je GLODALA muskica i poklonila sam ga..steta!
Tilly
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » čet sij 31, 2008 0:00 am

ponekad se dogodi da se kunici ne sloze - ne pase svakoj curki svaki decko - dogadja se da curka ne podnasa decka a kad se spoji s drugim od samog pocetka totalna ljuubav
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » čet sij 31, 2008 15:53 pm

moji nisu bili od početka, ali sam svojoj curki uzela "muškog zeku"...što se na kraju ispostavilo da je cura...imam jako velike sreće da su se zavolile, tako da sve je moguće :) dok mala niky, nju ne podnose, ali ona je stalno bila sama, tako da će joj biti dovoljno društvo mene :)
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan