Kunić jede prljavu hranu...

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Re: Kunić jede prljavu hranu...

PostPostao/la Mixazeko » pet lis 14, 2011 17:47 pm

Anby je napisao/la:
dajana_os je napisao/la:Mi koristimo Lindo Rod pijesak za kunice i nikada nismo imali niti najmanjih problema!

sve do jednom, i onda kad to nedaj boze bude, trazit ces ovdje pomoc! Zato makni taj pijesak dok je jos sve u redu, i uzmi si drvene pelete... zasto uopce riskirati?!

bijeli kunic: kad vidis da je zecica krenula vrsit nuzdu pokraj wc-a, malo je poguraj da udje u wc i tako ce s vremenom naucit... al isto tako jednostavno nekad vole piskiti pored, tako i moja Andja, sve je ok, sve 5, ali nekad pisne malo pokraj pa udje u wc...ludaca :rolleyes: al zato se ja zaletim prema njoj, kao: "Ma sta! Ulazi iste sekunde, brzoooo!!!" :D i ona odmah uskoci :D

NIsi skroz upravu. Pesci za glodare i kunice i onaj pesak za macke nisu isti. Na pesku za kunice pise da ne izaziva disajne probelme
Mixazeko

PostPostao/la sanjita » pet lis 14, 2011 22:04 pm

Ne radi se o disajnim problemima nego ako se zec odluci jednog dana to probati,moze mu se stvoriti gruda od pijeska u probavi i napravit zacep koji je za njih smrtonosan. A njima svasta pada na pamet da stavljaju u usta....i nikad neznas kad mu to moze pasti na pamet. Zato bolje sprijeciti nego lijeciti...hvala bogu danas na trzistu ima toliko razlicitih podloga za wc koje su puno sigurnije.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la bijeli kunić » sub lis 15, 2011 13:40 pm

koliko često se moraju mjenjati peleti u wc...
bijeli kunić
Zečić
Zečić

PostPostao/la Fiffy » sub lis 15, 2011 16:16 pm

ako imas kutni wc, onaj mali sto ide u kavez, mislim da vecina clanova na forumu mijenja svakodnevno...ako pak imas wc za mace, kao ja, onda svako drugi dan...
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan