cuni junior u bgdu ili nsu

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

cuni junior u bgdu ili nsu

PostPostao/la Mango » pon stu 30, 2009 14:39 pm

Da li neko zna gde ima da se kupi cuni junior osim pet centra koji trenutno nema bas to sto nama treba? :sad:
Mango
Kunić
Kunić

Re: cuni junior u bgdu ili nsu

PostPostao/la dHarma » pon stu 30, 2009 14:54 pm

hmm pa videla sam da ima u star pets-u juniora on je na nbg kod carine,
a cini mi se i da ima u pet shopu kod kalenic pijace (gde svi sa zecova za prvu kupovinu imaju popust od 10%, samo napomeni da si sa zecova)..

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Euena » pon stu 30, 2009 16:35 pm

Koliko se ja sećam nije ga bilo u Pet shopu kod pijace kad sam ja bila, ali išla je Klio danas pa će ti ona bolje reći. Ja sam u nedostatku Cuni Indora, pa čak i Cuni nature balance ili tako nešto prešla na Vita Craft sensitive... E sad, pametno ili ne...???
Sve u svemu, naši pet shopovi su potpuno neopremljeni što se tiče kompletne hrane za zečeve...
Svuda ima da se nadje samo dopunska hrana, a ponegde i ponekad samo ono što tražiš :ljut:
Euena
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la dHarma » pon stu 30, 2009 16:43 pm

Cuni indoor neces ni naci, promenio je ime i pakovanje.. sada se zove Cuni nature re-balans..
mada ja ga nisam trazila tako da ni ne znam gde ima.. :hm:
Iskreno meni se vitakraftova hrana ne svidja, musemarina je negde napisala sastav jedne kesice i ima po meni mnogo zitarica, a malo vlakana.. :rolleyes:
Pa sam presla na Cuni complete.. njega uvek mogu da nadjem, a i vrag ga sada voli..
Samo mu ponekad uzmem i Cuni krok da mu dajem kao poslasticu i to je to.. :)

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la jolanda » pon stu 30, 2009 16:48 pm

ima u pet centru juniora.
ja sam drugarici kupovala u star pet shopu ovde kod mene na nbgu, za nekih 8o din je jeftiniji nego u petcentru.
a sad nema ni completa tako da sam ja sad preshla na pro..nemam pojma shta se deshava.
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Euena » pon stu 30, 2009 17:04 pm

skreno meni se vitakraftova hrana ne svidja, musemarina je negde napisala sastav jedne kesice i ima po meni mnogo zitarica, a malo vlakana.. :rolleyes:
Pa sam presla na Cuni complete.. njega uvek mogu da nadjem, a i vrag ga sada voli..

Mislis da je ok Cuni complete??? ja se uopste ne razumem... jedno vreme sam prepisala sa sajta koje je idealno balansiranje sastojaka i isla po pet shopovima i citala sadrzaje, ali NISAM NASLA NI JEDAN IDEALAN, ma ni blizu... i onda sam odustala i isla samo po preporuci... Moj sad tamani ovaj vita kraft samo tako :)
Euena
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la jolanda » pon stu 30, 2009 17:08 pm

vlakna su najbitnija sadrzhaj hrane..
realno najbolji je taj pro shto sam ga kupila jer nema nikakve zhitarice, ima 2o, 6 % vlakna..
vitakraft taj ima 14%, a complete 2o%...
nisu odushevljeni sa proom, ali shta cesh..nestashica.
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dHarma » pon stu 30, 2009 17:11 pm

pa po meni jeste, ima oko 16 % vlakana sto je idealno..
min je 14% pa zato..
Ranije sam koristila indoor, ali posto ga u jednom trenutku nigde nije bilo morala sam da nadjem neku zamenu..
a crispy mi je bas bzvz i uvek bacim pola pa sa presla na complete (barem ne moze da bira pelete, sve je isto) i sve super :D
Pro smo jolanda i ja probala u isto vreme.. stefi je jos i jeo, a spajk je vise ziveo na senu :belj: nezahvalnik :belj:

dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mrvica » pon stu 30, 2009 22:42 pm

Ja radim ovako:

Ujutro kada mi se cini da je najhalaviji, dajem mu Crispy i mislim da njega najvise voli.

Preko dana bar u dva puta povrce, a uvece pomesano Complete i Pro.

Pro ce pojesti samo ako nema nista drugo (osim sena, naravno s tim sto se meni cini da Mrvica jede seno ne kada je gladan nego posle svakog obroka po malo, sto se meni svidja jer mu je probava za primer).

Pokusavala sam ja da mu dajem samo Comlete popodne a ujutro i uvece zeleno, ali bio je non stop gladan.

Ovo mi je sada super kombinacija pogotovo sto ove tri hrane mogu uvek da nadjem u pet shopovima, bar za sada.

To junior, indoor, nature balance,vitakraft itd. nikad nisam ni videla kod nas u N.S. a trazila sam pogotovo sada kada sam htela da posaljem Klio za njene sticenike
Mrvica
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la jolanda » pon stu 30, 2009 22:46 pm

a gde u nsu ima complete i pro?
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Megy » pon stu 30, 2009 23:07 pm

Ja sam prije par mjeseci, kada je Toby trebao prijeci na hranu za velike zeke isto usporedivala omjere tvari u prestigeovim suhim hranama i po mom misljenju je Cuni Complete bila najbolja (nisam tada nasla podatke za Cuni Fit i Pro) a nju koristim i sada u kombinaciji s Crispijem....neznam kakva je kod vas situacija sto se izbora tice ali nadam se da sam vam barem malo pomogla ovom informacijom
Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom!
17
Toby & Anđa :zeko3:
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mrvica » pon stu 30, 2009 23:37 pm

jolanda je napisao/la:a gde u nsu ima complete i pro?

Ja kupujem u pet shopu na N. Naselju zove se Gremlins. Ali bilo je Complete i u ZooVetu, a za Pro ne znam. Meni su ove devojke u gremlinsu prijatne i predusretljive,paodem uvek tamo da pazarim
Mrvica
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la jolanda » pon stu 30, 2009 23:39 pm

aham..
pitam jer drugarica ima zekana u nsu, pa joj ja kupujem ovde za sada junior..
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mrvica » pon stu 30, 2009 23:40 pm

Megy je napisao/la:Ja sam prije par mjeseci, kada je Toby trebao prijeci na hranu za velike zeke isto usporedivala omjere tvari u prestigeovim suhim hranama i po mom misljenju je Cuni Complete bila najbolja (nisam tada nasla podatke za Cuni Fit i Pro) a nju koristim i sada u kombinaciji s Crispijem....neznam kakva je kod vas situacija sto se izbora tice ali nadam se da sam vam barem malo pomogla ovom informacijom

Kod nas, Megi jaaaako dugo nije bilo nikakvog izbora! Kada se mogao naci Crispy to je bila premija! Sada je za nijansicu bolje, ali daleko od sjajnog!

Ipak, hvala tebi za pomoc :)
Mrvica
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Mrvica » pon stu 30, 2009 23:42 pm

jolanda je napisao/la:aham..
pitam jer drugarica ima zekana u nsu, pa joj ja kupujem ovde za sada junior..

E. onda joj svakako preporuci ovaj shop, ako joj nije jako daleko jer hoce da se potrude i da dobave nesto sto ovako nemaju u prodaji. Meni su nabavili prodigest, jeer sam htela da imam za "zlu ne trebalo" u kucnoj apoteci i one su mi to nabavile, zvale me kad je stiglo, srvarno su super!
Mrvica
Zekonja
Zekonja

Sljedeća

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan