Evo i nas...Ljubica se opet malo javlja na forum.
15.07. treba navršiti 9 godinu, ostarila je, vidi se da je bakica, spava, odmara ali tu i tamo nam pokaže zekoples i veselje.
Već godinu dana živi s 2 apcesa na glavi, u jednm periodu ih je imala 4.
Svaki smo uspjeli sanirati, ona je sve podnijela, sve izdržala.
Zadnji opakiji je bio ispod brade, dr. Saša ga je riješio za par dana.
No, sada smo došli u bezizlaznu situaciju i ne znamo što ćemo.
Mj. dana Ljube nema kuglica, ne jede, hranimo je na špricu, jede samo voće, mekano i sočno.
Jasno nam je bilo da su zubi, iako su na prvom pregledu prije 3 tjedna u Bubi tvrdili da su zubi OK, bez rtg.
Nakon što se Ljubici izbuljilo oko i što je tretirana zbog začepa do tada , seka i ja smo tražile da ju pregleda isključivo Saša za drugo miljenje. Odmah mu je bilo jasno, dobila je antib. za doma i rekao je da nazovemo za 3 dana da li ima pomaka s okom.
4 dan smo se vratili s Ljubicom natrag jer je na čeljusti izašla nova kvrga. Nije nas očekivao, a pogotovo ne nju, nije joj dao šanse da preživi ni ta 3 dana

Uspjeli smo istisnuti taj apces prazan je, oko je bolje, i dalje ne jede..
ona baš NE MOŽE na operaciju ovako stara.
A ovako isto ne može živjeti.
E sad, molim vas, što bi vi napravili????!!!
I ne spominjite mi eutanaziju...molim vas...to ne dolazi u obzir, trudnica sam pred porod, odlazim u bolnicu drugi tjedan na 1,5 mj.
Ne mogu podnijeti nikakav rastanak od Ljubice, eutanazija pogotovo ne dolazi u obzir,
Zašto???
Ljube je predivna, vesela, živahna, Ljube vuče šprcu kao malo štene mlijeko, nema potrebe za prisilnim hranjenjem, Ljube se uredjuje, leži opuštena voli se milovati. i dalje istražuje po stanu, traži hlad..dolazi na poziv..
Nitko nikada ne bi rekao da je tako bolesna. Ona nije odlučila otići, nikuda, moje malo srce ima tolku volju za životom kakvu nigdje nisam vidjela, kod nijedne životinje do sada, 4 tjedna se bori kao da ništa nije...dužna sam joj pomoći i dati šanas za život.
U pon. moramo na razgovor sa Sašom, jer kaže da bi operacijom ipak imala kvalitetan život, ta da je pitanje dana kada će buknuti novi apces
Što bi vi napravili za svog kunića???? Pokušali operirati??? Ostavili je ovako pa koliko bi poživjela???
Najgora moguća odluka koju te vet može tražiti.
Ima li ona šanse ovako stara to sve izdržati??
Nikada nije imala problem sa zubima, redovno smo ih kontrolirali..evo do sada..