Svoju sam malu kunicu uzela sredinom ožujka kad je imala oko 2,5 mjeseca, i ona je stvarno fenomenalna, niti malo problema sa njom nisam imala što se tiče wc-a, začudo odmah kad je stigla skužila je da u wc obavlja nuždu! Stvarno je divna mala plišana rexica

Nakon nekog vremena skužila sam da bi joj bilo super nabaviti društvo pa sam evo baš jučer udomila predivnog zeku iz udruge

Sinoć sam krenula sa upoznavanjem! Moram priznat da sam očekivala skroz drugačiji tijek događaja. Moja Dia je jako živahna i glumila je facu dok je bila sama, međutim sinoć joj je novi dečko (Oggy) pokazao gdje joj je mjesto! Pokušavao ju je naskočiti i uspio par puta i pokazao da je on glavni, natjeravao je po čitavom stanu, a ona se toliko prepala da je stalno dolazila do nas da ju zaštitimo, nosić joj se tresao sto na sat, disala je kao luda. Sve ovo još uvijek traje iako su se malo primirili, ali svejedno mu ne dopušta da joj priđe duže od par sekundi. Priđe i ona njemu jer je znatiželjna i onda utekne hahaha. Što je još smješnije približno su iste boje, ali on je dosta veći od nje, izgleda kao mali medo

Moram priznati da mi je malo problem sa njim što sve zapišava iako je kastriran, pokušala sam par puta počistiti maramicom i staviti je u wc, ali ništa. dobro još je možda rano da skuži ipak je jučer stigao, ali je jako opušten, kao da je tu oduvijek

Zanima me ima li netko možda sličnu priču? Mislite li da bi se mogli njih dvoje složiti?
Puno pozdrava svima