Mali rezime, prvi je dosao Dusko, udomacio se i kad je vlasnica na forumu vidjela pricu o napustenoj zecici zavrsio je na kastraciji zahvaljujuci pomoci forumasa, a k nama je u stan dosla divlja, zanemarena zecica Lola! Zivjeli su 2 mjeseca u istom stanu, ali u odvojenim gajbama, on u dnevnoj sobi, ona u kupaoni! Pustani su naizmjenicno, upoznali se preko gajbi, nije bilo sanse da nadjem neutralan teritorij za upoznavanje pa sam zakljucila da je bolje da miris oboje bude po cijelom stanu! Tako je i bilo...
Nakon akcije za drito bebe zakljucila sam da je doba da prestanem odugovlacit, gajbe idu njemu za pomoc, a moja djeca moraju poceti zivjeti zajedno! I nis, prvo je slijedilo zajednicko pustanje, snjofali su se, trckarali po stanu, bez svadje, naskakivanja, tucnjave, prigovaranja, on je uletio u njenu gajbu i pojeo sve na putu, ona se izvalila u njegovu i spavala...
Drugi dan ista prica, a u petak su jednostavno nakon setnje spremljeni zajedno u vecu gajbu i to je to! Prvih 12 sati u zajednickoj gajbi povremeno su se vrtili jedan oko drugoga, on je probao malo naskakivat, jeli su naizmjenicno... A vec u subotu jedu iz iste zdjelice, spavaju zajedno, nema vise nikakvog prepucavanja....
I kaj je to to? Prezivjeli smo upoznavanje makar smo se pripremali na muke? Ili jos moze biti svega?
Jos me najvise cudi da je moja nekadasnja divljakusa divna i izlgeda da ce u mojoj kuci ipak Dusko-musko biti sef!