Ja i cura smo u ekstazi sa Hugom, cijeli dan nismo nos ni privirili nikud, samo smo sa Hugom! Hugo je predivan, presladak, nevjerojatno lijep zeko. Nekako je veličanstven! Obožavamo ga.
Dakle, nakon tužne priče i teškog Hugovog djetinjstva, došao sam doma i najsretniji sam zeko na svijetu!!!

Mislim da prije svega, naša Tina je zaslužna za Hugovo ponašanje, on je umiljati, divni, veseli zeko.

Puno mi radimo s njim dalje, igramo se, tepamo mu, cura ga mazi stalno, a na mene ljudi nećete vjerovati JAKO REAGIRA i to čim ga POZOVEM, DOĐE MI! Danas sam ga zvao 10 puta, 8 puta je odmah dotrčao!!!

Nevjerojatan je! Strašno je inteligentan, cijeli dan su mu bila otvorena vrata od terase i išao je i na nju u tri navrata po 5 minuta!
Kad smo ju zatvorili, penjao se na zadnje nogice i prednjim šapicama na vrata i gleda kako su zatvorena. I okrene se i gleda u mene u stilu, "čekaj malo, pa bila su otvorena, kaj je sad ovo?"

Uživa, vidi se, kopa posvuda, istražuje cijeli stan, curu obožava, maze se, ona ga ljubi, on joj gura njuškicu u njenu kosu, pa joj okrene guzu, pa ona ode, pa on opet krene za njom i tako ukrug

Cijeli božji dan jede i žvače nekaj, pojeo je dvije pune zdjelice hrane skoro i sijena jako puno!

Nismo imali apsolutno nijedan ispad, nisam ga htio uopće provocirati "da vidim" jel agresivan kad mu diraš zdjelicu. Kad je otišao u avanture na terasu, fino sam mu očistio wc-ić, dao hranu i gotovo! Nema uopće problema! Ne želim mu ništa napraviti što bi ga eventualno podsjetilo na neku ružnu stvar iz prošlosti.

Nijedan agresivan ispad, apsolutno jako je sretan tu, a stavljam vam i fotke da se uvjerite

Fotke:
Pogledajte kako sam predivan!
Popodnevni odmor i kunjanje, savršeno sam izvaljen i opušten!
Pogledajte koje povjerenje daje mojoj dragoj. Leži izvaljen kao prase dok ga ona češka!
Eto, ni A od agresivnosti, Hugo je jedan dobri, umiljati, predivni zeko koji traži ljubav, ali ju vraća!
I kao što vidite, uživa u novom domu!