a ako ne.. ovako:
zadnje koje sam kupila je Prestige sijeno jer sam zaključila da bi ono trebalo biti najkvalitetnije, s obzirom na marku (i cijenu). ali stevekić nije bio baš pretjerano oduševljen i sad ga jede, ali izgleda kao da ne uživa baš. sijeno jako fino miriši, ali je dosta tvrdo i ne baš zeleno.
prošli put sam kupila sijeno Bunny nature koje je jeftinije, ali mi se čini da ga je mali radije papao i da mu je bilo finije. bilo je zelenije, ali nije tako fino mirišalo kao Prestige.
sad mene zanima, jel to ovisi o vrsti sijena, pa moramo vidjeti koje našem niniću bolje paše, ili se ovdje radi o tome da je ovo Bunny nature bilo kvalitetnije od Prestige-a?
druga stvar
zanima me na što sve trebamo paziti kada sušimo vlastito sijeno? koje biljke treba izbaciti, koliko se dugo to treba sušiti i u kojim uvjetima (sad kad nema sunca)? znam da je bitno da trava nije zagađena, ali uvijek se bojim da ne osušim neku ''otrovnu'' biljku

(draga, oba tamani ko lud, budi moj diler, placam koliko treba za tvoje posrednistvo posto ne znam od koga je) , nakon toga kupovno od Prestige-a jede samo ako mora!