Dakle, malac nije piskio 12 sati, inace bude bar malo, a sad mozda je ovo opet glupo pocetno pitanje, ali kada je predugo razdoblje bez mokrenja i koji moze biti razlog?
Inace sve ok, jucer tokom dana bilo normalno urina, kuglice po novom svugdje i poceo zapisavat, ali to cemo rjesit!
Ima li razloga za brigu kada ne piski jednako cesto kao inace?
Tak i moja, ništa neko vrijeme, a onda poplava Al ona iz nekih svojih čudnih razloga ni ne pije vodu dan-dva, a onda pocne pit ko da nikad vodu nije vidjela
To ti ja ne bih znala,no pisao je netko,mislim da poopy,ono što sam sumnjala. Naime brusnice nemaju toliku (ako je uopće imaju) značajku kod liječenja mokraćnih puteva. Zato niti nemaš čaj od plodova.
Nego list brusnice.
Postao/la zekica_poopy » sri lis 17, 2007 12:41 pm
ma ajde bitno da pitas
problem nastaje tek kad vidis jos simptoma, znaci ne piski plus je pogrbljen, vidis da se muci itd...
recimo da kod njih ako ih pratis (a vidi se da ti pratis) itekako uocis kada nesto nije kako spada
A sad ovo sto pise jel se muci s mokrenjem - vidim da nije uvijek onak da digne rep i strc, nego se namjesta pa ceka... Panicar kao sto jesam promatram i vidim to je dost cesto, mislim si kaj razmisljas, pisni i bok...
ma naučit ćeš tj upoznat ćeš svog zeku i njegove navike tako da će ti svaka promjena upadati u oči. govor tijela i sve ostalo. pa ćeš znati jel se suzdržava od pišanja jer je boli ili je nešto drugo u pitanju.
Ma vec se mi kuzimo, ali jos me ponekad uhvati panika jer nisam dovoljno doma i uvijek mislim da cu nesto propustit, a nacitala sam se tema gdje se desi doslovno preko noci nesto kobno... Mislim da sam do sada pokrila sve strahove koje sam imala, bar za slijedecih tjedan-dva