Znam da cete mi sada savjetovati da potrazim savjete na forumu ali u silnim savjetima ste me zbunili procitala sam da mu se daje indijski caj, aktivni ugljen, dvopek - na kraju ne znam sto od toga svega da mu dam.
Sada sam primjetila da je zekina stolica jako mekana nije vitaminska nesto kao vitaminska kakica ali mekse...
Inace zeko se ponasa normalno jutros je skakutao veselo i igrao se kada sam mu prisla ustao je i poceo hopsati oko mene tako da mi ne izgleda bolestan ali ipak me uplasilo ovo. Jos nije imao takvu kakicu. Sto savjetujete?
Prvo makni svu hranu osim sijena,
skuhaj mu ruski (indijski caj)
daj mu hrpu sijena
i ako sumljas da je nesto krivo pojeo daj mu pola tabletice aktivnog ugljena ako hoce ovako pojesti super8neki hoce) a ako ne razmuti u malo vode (1 ml) i daj mu spricom
i prati situaciju
Maknula sam svu hranu i evo dala sam mu sjena i odmah je navalio na njega Hvala ti puno na savjetu Lady i bez brige drzim zeku na oku i promatram situaciju! nadam se da ce sve biti u redu.
Iz Zagreba sam ali sve je okay tata me ipak odveo uz puno galame i kupila sam mu aktivni ugljen sad ne znam kako da mu ga dam nema sanse da ga zgrabim i naguram mu to u usta - da mu stavim malo na jabuku? Da li smije jesti jabuku?