U pet shopu smo mu nabavili takoder i brdo dodatne opreme. To je isto prica za sebe, zato jer i mala gajba kosta isto kao i zec sam a ona veca duplo vise od zeca. A one ko fol na kat, tj. najobicnija zicana gajba u kojoj su neke plasticne poličice nerijetko dosezu abnormalno apsurdnu cifru od 1000kn. I sta sad napraviti, jer zecu mora biti udobno, on mora imati svoj konfor, svoj mir,svoj prostor, nema veze sto ja necu imat za stan(zivimo kao podstanari),rezije, sto cu se smrzavat na cesti, sto cu krenut stopama kriminala lopovluka i zatvora i zavrsit i totalnom bezdanu, nema veze, jer zec mora zivjet u idealno zecjim uvijetima jer ako ne kakav sam ja to covijek, bezdusan, hladan, mrzitelj zivotinja, ubojica ajmeeee aaaa.... a samo sam htio zeca.
I ugl. mala gajba je kao dobra al kad naraste mu treba veca pa smo mi odmah uzeli tu vecu od nekih 245kn. Ali mene su zaintrigirale i one sa tim nekakvim katovima i to, nisam ih nikad mislio kupit nego su mi zapele za oko i odlucio sam svom kunicu priustiti svojevrsnu malu slatku rezidenciju u kojoj moze skakat, rastezat se, penjat, trcat, spavat razvaljen kao car, piškit i kakarit, pristojno i higijenski jest i da sve to zajedno lici na nesto i odlucio sam sve to napravit bez da dizem stambenikredit za kunija ili da se zaduzujem kod kamatara ili sto je najgore bez da idem u pet shop i slicno i tamo iskesiram 3 miljona kuna.
I tako sam lijepo preuredio gajbicu, sve po mjeri lijepo da mu je super, dobio je dupli prostor jer ima 2 razine po kojima moze radit sta ce, ima lijepu "terasicu" na kojoj se moze rastegnut kolko je dug i sirok dok spava, ta "terasica" je povezana s mosticem do dijela gdje mu je hrana. U zdijelici mu je paletirana(nikakva od prestigea od miljon kuna) hrana koja tako lijepo mirise i izgleda da bi je ja pojeo sa malo mlijeka ujutro najrade, te najefikasnija sjenalica na svijetu. Naime imao sam par pokusaja al ovaj je najbolji. od sperploce sam mu lijepo ogradio prostor za sijeno i sto je najvaznije stavio sam drvenu pregradicu tako da ZEC MOZE PREBIRAT PO SIJENU KOLKO HOCE A ONO I DALJE OSTAJE NA JEDNOM MJESTU! fantasticno za ciscenje i ostalo. To mu je sve na katu, i neovisno o tome dno gajbe ostaje prostrano kolko je ona dugacka i siroka(samo wc i pojilica ispod koje stavim malo piljevine da ako kapa da se upije odmah), tako i da zec slucajno ostane u gajbi cijeli dan(jos se nije desilo) da moze se osjecat sasvim ugodnoi protrckarat tu i tamo. Jer mora ostat fit. Necu da dodbjie neku podvojenu licnost pa da postane zec alias mali prascic. To je bez veze.
Takoder moram reci da isto tako pratim ovaj forum i svasta sam naucio ali sam se i nasmijao i izivcirao koj put.
Zabrijao sam na pisanje, znam, evo da ne puknete (ako je tko uopce procitao) stavio sam i par slikica. pozdrav ekipo.