sta da radim?kako da ga naucim na pojilicu???

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
martina je napisao/la:moj zeko od kada je dosao kod mene uvijek je pio vodi iz posudice.medjutim kako je on hiperaktivan cesto prevrne posudicu u kavezu i onda mu citav kavez bude mokar.prije nekoliko dana sam kupila pojilicu za kunice i sad neznam kako da ga naucim na pojilicu...nesmijem mu odjednom samo izvaditi posudicu i staviti pojilicu jer me strah da nece znati koristiti pojilicu.
sta da radim?kako da ga naucim na pojilicu???
altan je napisao/la:Maknes posudicu..dovedes zeku do pojilice i stisnes pojilicu..zeko bi trebao automatski pocet lizat pojilicu..ako nije bas odmah shvatio (pratis jel se mice razina vode u pojilici tijekom dana ili bar do drugog dana, ili vidis jel zeko pije) ponovis postupak par puta..
Fiffy je napisao/la:a jel moguce da zeko NE zna piti iz posudice?ja sam svome jednom pokusala staviti i mislila sam da ce se ugustiti...zabije njusku u vodu i kasnije se sapama udara po nosicu...
frances je napisao/la:kod nas je frank pokusala utopiti gvozdenija u padelici![]()
![]()
zeko Simba je napisao/la:frances je napisao/la:kod nas je frank pokusala utopiti gvozdenija u padelici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoće ona hoće, beast
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.